Kırmızı mavi değişim başlıyor!

Kırmızı mavi değişim başlıyor!

Yayın: 30.01.2024 14:51
Paylaş:
A+ A-

Birlik Medya’yı ziyaretinde konuşan CHP adayı Bayram Karadağ 2 Şubat Cuma akşamı parti binasında yapacağı adaylık açıklamasına değişimden yana olan bütün Karabüklüleri davet etti

CHP Karabük Belediye Başkan adayı Bayram Karadağ 2 Şubat’ta parti binasından adaylık açıklaması yaparak saha çalışmalarına resmen başlayacağını söyledi.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİ DAVET EDİYORUM

Birlik Medya’yı ziyaretinde konuşan Karadağ “Cuma akşamı saat 17’de partimizin il başkanlığında düzenleyeceğimiz adaylık açıklama programımıza Karabük’te değişimden yana olan bütün hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.

KIRGIN, KÜSKÜN BIRAKMAYACAĞIM

Belediye Başkan adaylığının ilan edildiği gün ilk icraat olarak anne ve babasının mezarlarını ziyaret ettiğini belirten Karadağ, “CHP’nin bir evladı olarak parti büyüklerimize, ve bilhassa adaylık için yarıştığımız Yusuf Aydın ve İsmail Yalav beylere giderek kucaklaştım ve birlikte başaracağımızı anlattım. Bireysel ziyaretlerimizin ardından parti örgütlerimizle birlikte seçim kampanyamızın startını da Cuma akşamı itibariyle veriyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP’NİN SATILIK OYU OLMAZ, OLAMAZ!

CHP Karabük Belediye Başkan adayı Karadağ, başka adaylardan CHP tabanına yönelik hamleler olduğu yönündeki iddialara da sert çıktı ve şunları kaydetti; “Duydum ki birileri Cumhuriyet Halk Partimizin oylarına talipmiş hadi oradan,  Cumhuriyet Halk partililerin oyları namusudur. Cumhuriyet Halk partililer namuslarını oylarını tartışmaya açmazlar satmazlar, Cumhuriyet Halk Partimiz Kuvayı-milliyedir, direnmedir, vatan mücadelesidir. Cumhuriyet Halk partililerin oylarını isteyen partimizin içine nifak sokmaya çalışanlar haydi başka kapıya, Cumhuriyet Halk partililer oylarını satmazlar, sizin paranız her şeyi alır belki ama Cumhuriyet Halk partililerin onurunu asla alamaz. Bizim oylarımız onurumuz, vatandır. Ülke ekonomisi içler acısı, Karabük ölçeğinde Belediye idaresi keza öyle, artık Yurtseverler, Cumhuriyetçiler, Devletçiler, Milliyetçi, Devrimciler olarak bizi, bizler yönetmek istiyorsak kenetleneceğiz, birken bin olacağız, Karabük için bu canım Ülke için Kurtuluş için bu seçimlerde gücümüzü göstereceğiz, Karabük Belediyesini Karabüklüler, yönetecek, sokaklarında caddelerinde sorunları ortak akılla aşacağız. Sosyal Belediyecilik eli Karabük’e de dokunacak, her şey güzel olacak, her şey güzel ve aydınlık olacak.”(Halil Kızılyer)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.