Reklam
Reklam
Halil Kızılyer Avatarı
Halil Kızılyer tarafından
04 Aralık, 2023 14:33 tarihinde yayınlandı
0

KISA SÜREDE ESNAF VE VATANDAŞLARIN SEVGİSİNİ KAZANDI

Seyhan Kaymakamlığı görevini yürütmekteyken 10 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Karabük Valiliğine atanan Mustafa Yavuz göreve başlamasından kısa bir süre geçmesine rağmen vatandaşların sevgisini kazandı. Her fırsatta vatandaşlarla içe içe olmaya özen gösteren Vali Mustafa Yavuz, halkın içerisine karışıp onların istek ve taleplerini dinliyor. Karabük’ün ve ilçelerin sorunlarını makamın da oturarak değil, bizzat mahallinde dinleyen Vali Yavuz, devletin şefkatini vatandaşlara hissettiriyor. Mesaisi menfumu gözetmeksizin, zamanını  merkezde ve ilçelerde geçirmeye özen gösteren Vali Mustafa Yavuz’un, Karabük ve ilçelerine yapılması gerekenlere kısa sürede hakim olduğu gözlerden kaçmıyor. Karabük ile ilgili alacağı kararları tek başına değil kaynağına inerek ve bir çok kişiden görüş ve öneri alarak yapmaya özen gösteren Vali Yavuz’un bu hassasiyeti de Karabüklüleri mutlu ediyor. Yaptığı ziyaretlerde, kendi görüşlerinden çok karşı tarafın görüşlerine değer verdiği gözlenen Vali Mustafa Yavuz’un bu tutumu da  gözlerden kaçmıyor.

ESNAF VE VATANDAŞLARLA İÇ İÇE OLUYOR

Vakit buldukça vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren Karabük Valisi Mustafa Yavuz, son olarak Ankara Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Esnaf ziyaretleri esnasında caddede gezen vatandaşlar ile de konuşan ve onlarla sohbet eden Vali Mustafa Yavuz’un bu ziyaretleri esnafları ve vatandaşları memnun ediyor. Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı son derece mutlu olduklarını belirten esnaflar “  Valimizin bizleri ziyaret edip, sıkıntılarımızı dinlemesi bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Valimiz Karabük’e yeni atanmasına rağmen, her fırsatta bizlerle ve vatandaşlarımızla içe içe oluyor. Devletimizin yanımızda olduğunu hissetmemiz bizleri sevindiriyor. Valimiz kısa sürede Karabük’ü sevdi ve kendisini sevdirdi” dediler

kaynak: bölgenin Sesi Gazetesi

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin