KISA SÜREDE ESNAF VE VATANDAŞLARIN SEVGİSİNİ KAZANDI

KISA SÜREDE ESNAF VE VATANDAŞLARIN SEVGİSİNİ KAZANDI

Yayın: 04.12.2023 14:33 |Güncelleme: 27.12.2023 16:25
Paylaş:
A+ A-

Seyhan Kaymakamlığı görevini yürütmekteyken 10 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Karabük Valiliğine atanan Mustafa Yavuz göreve başlamasından kısa bir süre geçmesine rağmen vatandaşların sevgisini kazandı. Her fırsatta vatandaşlarla içe içe olmaya özen gösteren Vali Mustafa Yavuz, halkın içerisine karışıp onların istek ve taleplerini dinliyor. Karabük’ün ve ilçelerin sorunlarını makamın da oturarak değil, bizzat mahallinde dinleyen Vali Yavuz, devletin şefkatini vatandaşlara hissettiriyor. Mesaisi menfumu gözetmeksizin, zamanını  merkezde ve ilçelerde geçirmeye özen gösteren Vali Mustafa Yavuz’un, Karabük ve ilçelerine yapılması gerekenlere kısa sürede hakim olduğu gözlerden kaçmıyor. Karabük ile ilgili alacağı kararları tek başına değil kaynağına inerek ve bir çok kişiden görüş ve öneri alarak yapmaya özen gösteren Vali Yavuz’un bu hassasiyeti de Karabüklüleri mutlu ediyor. Yaptığı ziyaretlerde, kendi görüşlerinden çok karşı tarafın görüşlerine değer verdiği gözlenen Vali Mustafa Yavuz’un bu tutumu da  gözlerden kaçmıyor.

ESNAF VE VATANDAŞLARLA İÇ İÇE OLUYOR

Vakit buldukça vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren Karabük Valisi Mustafa Yavuz, son olarak Ankara Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Esnaf ziyaretleri esnasında caddede gezen vatandaşlar ile de konuşan ve onlarla sohbet eden Vali Mustafa Yavuz’un bu ziyaretleri esnafları ve vatandaşları memnun ediyor. Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı son derece mutlu olduklarını belirten esnaflar “  Valimizin bizleri ziyaret edip, sıkıntılarımızı dinlemesi bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Valimiz Karabük’e yeni atanmasına rağmen, her fırsatta bizlerle ve vatandaşlarımızla içe içe oluyor. Devletimizin yanımızda olduğunu hissetmemiz bizleri sevindiriyor. Valimiz kısa sürede Karabük’ü sevdi ve kendisini sevdirdi” dediler

kaynak: bölgenin Sesi Gazetesi

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu Tarım ve Orman Müdürlüğünden “domuz çiftliği” iddialarına ilişkin açıklama

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu Tarım ve Orman Müdürlüğü, kentte lisanslı domuz çiftliği bulunduğuna ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Son günlerde bazı yayın organlarında Kastamonu ilimizde lisanslı domuz çiftliklerinin faaliyet gösterdiğine dair haberler yer almaktadır. İlimizde lisanslı domuz çiftliği bulunmamaktadır ve bu haber tamamen asılsızdır.” ifadesi kullanıldı.