Kız arkadaşının kadın sığınma evine alındığını söyleyerek köprüden atlamak istedi

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
15 Ocak, 2025 03:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Bartın’da bir genç, kız arkadaşının bayan sığınma konutuna alındığını söyleyerek köprüden atlamak istedi. Uzun müddet ikna edilmeye çalışılan genç, polisin müdahalesi ile korkuluklardan indirildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Bartın’da 26 yaşındaki Z.T. isimli şahıs, tarihi köprünün demir korkuluklarının üzerine çıktı. Kız arkadaşının bayan sığınma konutuna alındığını belirten şahıs, arkadaşının yanına çağrılmaması halinde ırmağa atlayacağını söyledi. Polis takımları uzun mühlet şahsı ikna etmek için uğraştı.
Şahsın bir anlık dalgınlığından faydalanan polis grupları, şahsı demir korkuluklardan indirmeyi başardı. Sıhhat raporu için hastaneye götürülen şahsın, hastanedeki süreçlerinin tamamlanmasının akabinde sözü alınmak üzere polis merkezine alınacağı öğrenildi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce Belediyesi karla mücadeleye hazır

blank
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2025 00:42 tarihinde yayınlandı
A+ A-

DÜZCE(İHA) – Yurtta tesirli olması beklenen kar yağışı ile ilgili Düzce Belediyesi tüm hazırlıklarını yaptı. Kar yağışının başlamasıyla birlikte 24 saat temeline nazaran 53 araç, 148 kişi alanda karla uğraş edecek.
Düzce Belediyesi beklenen kar yağışı öncesi tüm hazırlıklarını yaptı. 5 Şubat 2025 Çarşamba gününden itibaren tesirini göstermesi beklenen kar yağışı öncesinde, belediye takımları, vatandaşların yağıştan olumsuz etkilenmemesi için karla uğraşa hazır hale geldi. Düzce Belediyesi, karla çabada faal bir halde çalışabilmek ismine değerli önlemler aldı. Bahçeşehir, Aziziye ve Fevzi Çakmak bölgeleri, uyum merkezi olarak belirlendi.

Araçlar kar küremeye hazır
Ulaşımın aksamaması için kar küreme araçları hazırlandı. Ayrıyeten, kar yağışı sırasında meydana gelebilecek don ve buzlanmalara karşı tuzlama araçları da vazife başı yapacak. Düzce Belediyesi, karla uğraş çalışmaları için 7 adet kar bıçaklı tuzlama aracı, 15 küreme aracı, 3 greyder, 2 kar bıçaklı kamyon, 3 vidanjör, 3 kanal açma ve 20 pikap aracıyla birlikte toplam 53 araç ve 148 işçi görevlendirdi. Karla uğraşta kullanılmak üzere 250 ton agrega ve 350 ton tuz depolandı.
Ekipler, kar yağışı müddetince 24 saat temeline nazaran çalışmalarını sürdürecek. Karla çaba, ana arterler başta olmak üzere tüm mahallelerde faal bir biçimde yürütülecek.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.