Komedi filmi “Güven Bana” 13 Ekim’de vizyona girecek
Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Selçuk Aydemir'in yönettiği ve senaryosunu kaleme aldığı filmin yapımcılığını Aytaç Ağdağ ve Anıl Oğuz üstlendi.
Dayılarından aldıkları sahte para yüzünden başlarını belaya sokan iki kardeşin hikayesini anlatan filmin kadrosunda Okan Cabalar, Erdal Özyağcılar, Özgür Emre Yıldırım, Pelin Karahan, Köksal Engür, Zihni Göktay, Serap Önder ve Tuncay Beyazıt da yer aldı. (AA)
Gelenek yine bozulmadı: Acemi kasaplar hastaneye koştu
Düzce’de kurban kesmeye çalışırken yaralanan 27 kişi, sabah saatlerinden itibaren kentteki hastanelerin acil servislerine başvurdu.
Kent merkezi, ilçe, belde ve köylerde kurbanlık hayvanlarını kendileri kesmeye ya da kısma yardımcı olmaya çalışan birtakım vatandaşlar, kesici aletlerle ya da hayvanların darbeleriyle yaralandı. Bilhassa el, ayak ve bacak bölgelerinden yaralanan şahıslar, sabah saatlerinden itibaren çeşitli hastanelere başvurdu. Acil servislerde müdahale edilen yaralılar, tedavilerinin akabinde taburcu edildi.
Kurban kesiti sırasında dananın kendisini sıkıştırdığını belirten bir vatandaş, "Kurban kesiti esnasında dana sıkıştırdı. Kolumun üzerinde deriyi sıyırdı. Rastgele bir düşünce yok" dedi.
Kendi hayvanlarını keserken yaralanan Ferhat Ergin ise, "Hayvanı keserken bıçağın burnu kaydı, bacağıma geldi. Hekimler kıymetli bir sorun olmadığını söyledi, dört dikiş attılar. Allah nasip ederse meskene gidince çalışmaya devam edeceğiz. Çok ağır iş yapamam ancak parçalama işini halledeceğim. Esasen hayvanlar bizim kendi hayvanlarımız" diye konuştu.