Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
08 Ağustos, 2023 15:04 tarihinde yayınlandı
0

Köse, vatandaşlarla çay içip istişarelerde bulundu

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse fırsat bulduğu bir anı daha esnaf ve vatandaşlarla sohbet etmeye ayırdı. Yeni Çarşı’da kahvehaneleri ziyaret eden Başkan Köse vatandaşlarla çay içip istişarelerde bulundu.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ‘kendim için değil kentim için’ sloganı ile yaptığı çalışmalarında arta kalan her zamanı esnaf ve vatandaşlarla sohbet etmek için ayırmaya devam ediyor. Köse, Yeni Çarşı esnafını ziyaret ettiği esnada vatandaşların çay içme teklifini geri çevirmedi, halkın görüş ve önerilerini dinleyerek, soru ve sorunlarına cevap bulmaya çalıştı. Çay eşliğinde geçen samimi muhabbetler uzun uzun devam etti.

Köse: ‘’Bu ziyaretlerle amacımız halkımızın sorunlarını yerinde tespit etmek’’

Yapılan hizmetlerin yanı sıra fırsat bulduğu her anda vatandaşları, esnafları ziyaret etmekten, onlarla çay içip sohbet etmekten keyif aldığını belirten Başkan Köse şunları söyledi: ‘’Esnaflarımızı iş yerlerinde ziyaret ettiğimizde, vatandaşlarımızla bire bir sohbet ettiğimizde keyif alıyoruz. Amacımız esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek.’’

Başkan Köse, vatandaşlarla çektirdiği hatıra fotoğraflarının ardından ziyaretlerine kaldığı yerden devam ederek esnaflara hayırlı işler dileklerini iletti.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin