Köy Okullarındaki Öğrencilere LGS Yönelik Rehberlik Desteği

Köy Okullarındaki Öğrencilere LGS Yönelik Rehberlik Desteği

Yayın: 02.05.2021 22:15
Paylaş:
A+ A-

Köy Okullarında rehber öğretmen bulunmayan 8. sınıf öğrencilerine LGS öncesi destek olmak amacıyla ilçedeki rehber öğretmenler tarafından    rehberlik hizmeti gerçekleştirildi.

Safranbolu’da görev yapan Zati Ağar İlkokulu Rehber Öğretmeni Elif Yılmaz ve Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmeni Abdulkadir Berber, başta köy okulları olmak üzere rehber öğretmeni bulunmayan okulların 8. Sınıf öğrencilerini okullarında ziyaret ederek sınav kaygısı, dikkat ve motivasyon konulu seminerler gerçekleştirdiler. Yüzyüze ve covid tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen seminer çalışmalarında öğrenciler ile verimli ve faydalı etkinlikler yapıldı.

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, keyifli etkinliklerle sınava son bir adım kala öğrencilerimizin moral ve motivasyonuna olumlu katkı sağlayan ve öğrencilerimizin akıllarındaki sorulara cevap buldukları seminer çalışmalarından dolayı rehber öğretmenlere teşekkür etti. Bu çalışmaların öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kişisel gelişimlerine olumlu katkı sunacağını belirtti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor, Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u konuk edecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Ligde çıktığı 34 karşılaşmada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet sonucunda 39 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u yenerek küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Samsun ekibinde sakatlığı bulunan Lubomir Satka ile kart cezalıları Moryke Fofana ve Landry Dimata, Trabzonspor maçında kadroda yer alamayacak.

Ligin ilk devresinde iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kazanmıştı.