Kron DAM&DDM, Gartner’ın Pazar Rehberi’nde yer aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.10.2024 12:30
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Kron Teknoloji, Kron Database Access Manager & Dynamic Data Masking (DAM&DDM) ürünüyle, Gartner'ın Veri Maskeleme ve Sentetik Veri Pazar Rehberi'nde yer aldı.

Kron'dan yapılan açıklamaya göre, ürünün güvenli veri erişimi ve dinamik veri maskelemedeki yetenekleri bağımsız araştırma firması olan KuppingerCole'dan sonra Gartner tarafından da tanınmış oldu.

Verilere güvenli bir şekilde erişilmesini ve hassas verilerin gerçek zamanlı olarak maskelenmesini sağlayan yenilikçi çözümüyle organizasyonların korunmasına ve veri güvenliği standartlarına uymalarına destek olan Kron DAM&DDM, Türkiye'deki AR-GE ofislerinde şirket mühendisleri tarafından geliştirilmiş ve piyasanın küresel oyuncularından biri olarak yerini aldı. Ürün, yüksek güvenlik standartları ve yenilikçi özellikleriyle dikkati çekiyor.

– “Kron olarak, veri güvenliği yazılımı konusunda sektörde lider konumumuzu sürdürüyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kron Teknoloji Genel Müdürü Mete Sansal, Kron'un önceki yıllarda da bağımsız araştırma ve analiz firmaları tarafından tanınma başarısına dikkati çekti.

Sansal, bu başarının uzun yıllara dayanan özverili çalışmaların ve kararlılıkla uygulanan yeniliğe yönelik stratejilerinin bir sonucu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Kron olarak, veri güvenliği yazılımı konusunda sektörde lider konumumuzu sürdürüyoruz. Bu başarı, müşterilerimize sunduğumuz yüksek kaliteli ve güvenilir ürünlerin bir göstergesidir. Yerli ve milli bir marka olarak ülkemizi ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmekten gurur duyuyoruz. AR-GE yatırımlarımız sayesinde, dünya çapında tanınan ve önerilen ürünler geliştirdik. Teknolojik yenilikler ve müşteri odaklı çözümler sunarak sektördeki rekabet gücümüzü artırdık. Ürünlerimizin kalitesi, güvenilirliği ve müşteri memnuniyeti konusundaki kararlılığımız, bu başarıyı sürekli kılmamızda önemli rol oynadı. Türkiye'nin kendi teknolojik çözümlerini geliştirebilme kabiliyeti, ülkemizin bu alandaki potansiyelini ve yerli mühendislik gücünü bir kez daha gözler önüne sermektedir. Gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ederek, bu başarıyı daha ileriye taşıyacağız ve global pazarda güçlenmeye devam edeceğiz.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kuveyt Türk’e “Türkiye’nin En İnovatif Katılım Bankası” ödülü

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.10.2024 12:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Kuveyt Türk, World Business Outlook tarafından “Türkiye'nin En İnovatif Katılım Bankası 2024” ödülüne layık görüldü.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Kuveyt Türk, dijital dönüşüm ve yenilik alanındaki çalışmaları sonucunda elde ettiği ödüllere yenisini ekledi. Her yıl finans, teknoloji, bankacılık ve iş dünyasının en yenilikçi ve en başarılı kurumlarını belirleyen iş dergilerinden World Business Outlook, Kuveyt Türk “Türkiye'nin En İnovatif Katılım Bankası” seçti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kuveyt Türk Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, müşterilerine dijital dönüşüm çalışmaları, fintek yatırımları, yenilikçi ürünleriyle çözüm odaklı finansal hizmetler sunmaya öncelik verdiklerini belirterek, “Açık bankacılık alanında 90'ın üzerinde kurumla gerçekleştirdiğimiz iş birlikleriyle ve API Market hizmetimizle sektördeki öncü konumumuzu güçlendiriyoruz. Çalışanlarımızın yanı sıra gençlerden ve startup'lardan edindiğimiz yeni ve özgün fikirleri projelendirip hayata geçiriyoruz. Bu alandaki çalışmalarımızın ödülle taçlandırılmasından memnuniyet duyuyoruz. World Business Outlook tarafından takdim edilen ödül, müşterilerimize en ileri finansal çözümleri sunma kararlılığımızı ve daha büyük başarılara ulaşma hedefimizi perçinlemektedir.” ifadelerini kullandı.

İnovasyon kültürünü geliştiren Fikrinn Platformu aracılığıyla çalışanlarından, müşterilerinden ve girişimcilerden yenilikçi fikirler edinen Kuveyt Türk, özgün fikirleri Innhouse İnovasyon Merkezi'nde projelere dönüştürerek hayata geçiriyor.

Banka, “Açık Bankacılık” alanında hizmete sunduğu API Market ile de finteklere ve KOBİ'lere 380'den fazla API sunarak yenilikçi çözümlerin geliştirilmesine katkı sunuyor. Kuveyt Türk mobil uygulaması ile ödeme taleplerinden döviz işlemlerine, görüntülü görüşmeyle hesap açmaktan IBAN okumaya kadar pek çok finansal hizmeti kolaylaştırıyor. Trade Plus platformuyla da müşterilerine geniş yatırım araçları sunan Kuveyt Türk, Robo Advisor hizmeti “Yatırım Rehberim” ile kişiye özel yatırım önerilerinde bulunuyor.

Nöbetçi Eczaneler

Yeni Eczane
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi Betim 1 İş Merkezi No:10/C

Telefon

(370) 433-3444

Birsen Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi Pınar Apartmanı No:1 Karabük

Telefon

(370) 424-3375

Melis Eczanesi
Adres

Barış Mahallesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bostanbükü Bulvarı Boğaziçi Konutları E Blok No:14E/1 Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-3388

Şifa Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi İnönü Caddesi Sen Is Hanı No:1 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3500

Betül Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, İnönü Caddesi, No:7/A Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-3737

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331