Karabük-Safranbolu güzergahındaki Kurtuluş Kavşağı’nda trafik akışını rahatlatmak ve kavşak kapasitesini artırmak amacıyla planlanan düzenleme çalışmaları hafta sonu başladı.
Karabük-Safranbolu karayolu üzerinde bulunan Kurtuluş Kavşağı’nda ulaşımı rahatlatmak amacıyla başlatılan düzenleme çalışmaları sürüyor. Çalışmalar nedeniyle bölgede trafik akışında geçici değişiklikler yaşanıyor.
Öte yandan haftanın ilk iş gününde Emniyet önündeki Alt Geçit ve Medikar Hastanesi önü başta olmak üzere güzergahta trafik yoğunluğu gözleniyor.
Kentte etkili olan yağışlı hava ve devam eden yol çalışmaları nedeniyle sürücülerin güzergah boyunca daha dikkatli olmaları, hızlarını düşürmeleri ve trafik işaret ve yönlendirmelerine uymaları önem taşıyor.

