Masa Tenisi Müsabakaları Başladı

Masa Tenisi Müsabakaları Başladı

Yayın: 11.04.2023 14:57
Paylaş:
A+ A-

Masa tenisi yıldız kız erkek grup müsabakaları dün başladı.  11-13 Nisan 2023 tarihleri arasında Yeni Mahalle Spo Coşkun Güven, r Salonu’nda düzenlenen ve 9 ilden 15 takımın katıldığı organizasyonda, yaklaşık 100 sporcu mücadele edecek.

Müsabakalar öncesi düzenlenen açılış töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük’te spor organizasyonlarının düzenlenmesi için fiziki altyapının çok iyi olduğunu, bu sebeple organizasyonlarda tercih edilen bir il haline geldiklerini söyledi.

Üç gün boyunca Karabük’te devam edecek müsabakalarda farklı illerden gelen sporcuları, antrenörleri ve idarecileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Güven, “Müsabakalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Açılış törenine, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Spor Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, Okul Sporları İl Temsilcisi Sezgin Sayın,Tertip Kurulu temsilcileri, sporcular, antrenörler ve idareciler katıldı. Organizasyon, 13 Nisan’da sona erecek.(Sadık Arslan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.