blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
18 Ocak, 2025 10:22 tarihinde yayınlandı

Mehmet Köse: “Kapımız herkese açık”

AK Parti Samsun Vilayet Lideri Mehmet Köse, "Siyasetin ve memlekete hizmetin hakikat adresi AK Parti olduğunu düşünen herkese kapımız açıktır. Bu parti milletin partisidir" dedi.
4 Ocak’ta Samsun’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iştirakiyle yapılan AK Parti Samsun Vilayet Başkanlığı 8. Olağan Kongresi’nde inanç tazeleyen Mehmet Köse, yeni periyotla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’de AK Parti siyasetinin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini söyleyen Köse, "Görevimizi 4 Ocak’ta yenilemiş olduk. Bu bize biraz daha güç kattı.
Başarılı bir kongre gerçekleştirdik. Biz AK Parti olarak bilhassa bir seçim bittikten sonra sonraki gün yeni seçime hazırlanmaya başlarız. Milletimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Milletimizin sorunlarını, hiç kompleks yapmadan her türlü sıkıntılarını, tenkitlerini dinleyeceğiz" diye konuştu.

"Kapımız herkese açık"
AK Parti’ye geçen belediye liderleri ile ilgili de değerlendirmede bulunan Köse, "Ayvacık, Ladik ve Yakakent Belediye Liderleri bizim partimize katıldı. Bu arkadaşlarımıza Cumhurbaşkanımız rozetlerini taktı. Hem o ilçeler için hem de Samsun için birlikte hareket edeceğiz. AK Parti ana mecradır. Her türlü sular AK Parti’ye akacaktır. Buluşma yeri AK Parti’dir. Bizim herkese kapımız açıktır. Siyasetin ve memlekete hizmetin hakikat adresi AK Parti olduğunu düşünen herkese kapımız açıktır. Bu parti milletin partisidir" formunda konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2025 18:42 tarihinde yayınlandı

Kanserden ölen Kaplancan son yolculuğuna uğurlandı

Ankara’da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden,aynı vakitte Alaplı TSO Meclis Başkanı Nedim Kaplancan’nın yeğeni olan 27 yaşındaki ismet Kaplancan son seyahatine uğurlandı.
Zonguldak’ın Alaplı İlçesi TSO Meclis Başkanı Nedim Kaplancan’nın yeğeni, Kaplancan Orman Eserleri Sahiplerinden Ahmet Kaplancan’ın oğlu, İsmet Kaplancan (27) akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Ankara’da tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesi’nde hayatını kaybetti. İsmet Kaplancan’nın cenazesi Alaplı Merkez Cami’nde öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında defnedilmek üzere Osmanlı Köyü Çandırlı Mahallesinde defin edildi. Gerçekleştirilen cenaze merasimine Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile Cenazeye çok sayıda sevenleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin