Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
19 Ocak, 2016 10:31 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Meslektaşımız Kadir Onar’ın Acı Günü

Karabük basınında uzun yıllar görev yapan gazeteci meslektaşımız, KARDEMİR A.Ş basın sorumlusu ve yönetim kurulu Raportörü Kadir Onar annesi Ümmehan Onar'ı kaybetti. Uzun yıllardır rahatsız olan Ümmehan Onar hanımefendinin cenaze namazı dün ikindi namazına müteakip Çankırı İli Çardaklı kasabası camiinde kılındıktan sonra kalabalık bir topluluğun katılımı ile aile mezarlığına defnedildi. Bölgenin Sesi Gazetesi olarak merhume Ümmehan annemize Allah'tan rahmet, kederli ONAR ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler,acılarını paylaşırız.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Esra Oğuzkağan Özkan tarafından
17 Mayıs, 2025 12:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu

Karabük’te gerçekleştirilen Okul Sporları Futsal Genç Erkekler B Kategorisi Müsabakaları sona erdi.

Finalde Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Prof. Dr. Süheyl Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kozlarını paylaştı.

Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın normal süresi 2-2 eşitlikle tamamlandı. Şampiyonu belirlemek için geçilen penaltı atışlarında gülen taraf Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Turnuvada dereceye giren okullar şu şekilde sıralandı:
🥇 Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
🥈 Prof. Dr. Süheyl Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
🥉 75. Yıl Anadolu Lisesi
🎖 Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi

Sporcuların centilmence mücadelesi izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, ödülleri Spor Şube Müdürü Serdar Ali Osman Sevim tarafından verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.