Meslekten ihraç edilen hemşire FETÖ’den tutuklandı

Meslekten ihraç edilen hemşire FETÖ’den tutuklandı

Yayın: 20.07.2018 21:56
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, meslekten ihraç edilen hemşire S.S. (43) FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklandı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince meslekten ihraç edilen hemşire S.S.’yi evinde gözaltına almıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen S.S., FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan S.S.’nin eşinin de FETÖ kapsamında hala cezaevinde tutuklu bulunduğu öğrenildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milletvekili Şahin’in 1 Mayıs mesajı

Yayın: 01.05.2024 11:52
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Şahin “Ülkemizin ilk ağır sanayisinin Karabük’te kurulmasıyla birlikte adeta bir işçi kentine dönen Karabük’ümüz, her zaman işçi hakkının korunmasına öncü olmuş, bu hakkın istismar edilmesine, örselenmesine hiçbir zaman müsaade etmemiş, en büyük dayanışma örneklerini sergilemiştir. “ dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, mesajında, çalışma hayatının her alanında emek veren herkesin, Türkiye’nin kalkınması ve ilerlemesi için önemli bir rol oynadığını belirtti.

İşçi sınıfının toplumun temel direği olduğunu ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

“Dünyada dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs’ın, ailesinin rızkını kazanan, fabrikasının bacasını tüttüren, ülkesinin kalkınıp, büyümesine alın teri ile katkı veren emekçilerin hakkaniyetli ve adil şartlarda bir çalışma ortamına vesile olmasını temenni ediyorum.

Emek bizim inancımızda ve kültürümüzde önemli bir yere sahiptir. Hele hele işçi kenti olan Karabük’ümüz için daha da yücedir.

Ülkemizin ilk ağır sanayisinin Karabük’te kurulmasıyla birlikte adeta bir işçi kentine dönen Karabük’ümüz, her zaman işçi hakkının korunmasına öncü olmuş, bu hakkın istismar edilmesine, örselenmesine hiçbir zaman müsaade etmemiş, en büyük dayanışma örneklerini sergilemiştir.

Bizler de Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Karabük’ümüzün büyük bir kesimini oluşturan işçi kardeşlerimizin hakkını, hukukunu her zaman iyileştirme gayretinde olduk, bundan sonrada olacağız.

Ben bu vesile ile işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum.”