Meteoroloji’den Uyarı!

Meteoroloji’den Uyarı!

Yayın: 16.01.2024 12:32
Paylaş:
A+ A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bazı iller için turuncu ve sarı kodla uyarıda bulundu.

Ege ve Akdeniz Bölgesi özellikle kıyı kesimlerinde turuncu kodla fırtına uyarısı yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz Bölgesi’nde de sarı kodla kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Karabük’ün de yer aldığı 25 ilde kuvvetli yağış bekleniyor.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN DA UYARI GELDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, beklenen aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olmasının önemine değindi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün aşırı yağışlar nedeniyle Balıkesir, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Mersin ve Antalya için “turuncu”; Çanakkale, Bursa, Bolu, Karabük, Kastamonu, Sinop, Çorum, Osmaniye, Hatay, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Kahramanmaraş ve Adana için “sarı” uyarıda bulunduğuna dikkati çeken Yerlikaya, sosyal medya hesabındaki paylaşımında: “Aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmaması büyük önem taşıyor. 112 Acil Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat görevlerinin başında olacaktır. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun.” ifadeleri yer aldı. (Bölgenin Sesi Gazetesi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da meyve suyu kutusunun içine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:12
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da bir kişinin çantasında yapılan aramada, meyve suyu kutusunun içinde 500 gram uyuşturucu bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Diyarbakır'dan yolcu otobüsüyle Samsun'a A.T'nin uyuşturucu getireceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Samsun Otogarı'na gelen şüphelinin üzerinde ve eşyalarında arama yapan ekipler, çantasında bulunan iki litrelik meyve suyu kutusuna gizlenmiş 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi.

Şüpheli gözaltına alındı.