Meteorolojiden Uyarı..!

Meteorolojiden Uyarı..!

Yayın: 09.04.2015 09:44
Paylaş:
A+ A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 08.04.2015 gün ve 110 sayılı Meteorolojik Uyarısında;

Batı Karadeniz Bölgesinde 09.04.2015 Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren rüzgârın, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 yer yer 9 (50-75 yer yer 90 km/s)kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın Cuma günü ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi beklenmekte olup;

Olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana gelebilecek soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, kara ulaşımında meydana gelebilecek aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi ile çatı uçmaları gibi olumsuzlukları beraberinde getirebileceğinden vatandaşlarımızın tedbirli olmaları konusunda bilgilendirmede bulunuldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İller Arası 2. Kort Tenis Turnuvası başladı

Yayın: 06.05.2024 13:50
Paylaş:
A+ A-

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde düzenlenen İller Arası 2. Kort Tenis Turnuvası başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (HMKÜ) Tenis Kortu’nda düzenlenen turnuvaya, Hatay’ın yanı sıra Adana, Antalya, Çorum, Elazığ, İzmir, Karabük, Karaman, Kırşehir, Manisa ve Zonguldak’tan 16 takım katılıyor.
Turnuva, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Tuğçe Özer ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’in gösteri müsabakasıyla başladı.
Her gün 24 müsabakanın oynanacağı turnuva, cuma günü final karşılaşmalarıyla tamamlanacak.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Tuğçe Özer, Hatay’ın kısa sürede güzel günlere kavuşacağına inandıklarını belirterek, “Hatay’ımızı unutmadık. Burada hepimizin acısı var. Hepimiz yakınlarımızı kaybettik. Umarız çok güzel bir turnuva olur ve keyifle izleriz. İnşallah dostluk kazanır.” diye konuştu.
Hatay ekibi sporcularından Mustafa Berkay Öztaş da turnuvanın güzel geçmesi temennisinde bulunarak, kupayı kazanmayı hedeflediklerini kaydetti.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!