MHP ; Cenk Gedikoğlu ve Abdurrahman Meşe İle Vites Büyüttü

MHP ; Cenk Gedikoğlu ve Abdurrahman Meşe İle Vites Büyüttü

Yayın: 09.07.2021 22:32
Paylaş:
A+ A-

MHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe bir dizi ziyaret yaparak “Siyasi çalışmalarına hız verdiler..”.İl Başkanı Uzman Hekim Adem Kar,Şehirdışında olduğu için MHP Adına Siyasi Çalışmaları İl Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe ile diğer Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte yürütüyorlar.İlk ziyaretler Mahalle Muhtarları,Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi ile bazı Esnaflara yapıldı.

Haber ;Ramazan Öztürk

Bir süredir sessizliğini koruyan MHP Karabük Teşkilatları,İl Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe ile Siyasi Çalışmalarına ağırlık verdi.MHP İl Başkanı Uzman Hekim Adem Kar’ın Karabük dışında olması nedeni ile İl Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu ile Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri  Merkez Mahalle Muhtarları,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yeni Yönetim Kurul ve birçok esnafı işyerinde ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

MHP İl Başkan Vekili Cenk GEDİKOĞLU, MHP Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman MEŞE, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan CESUR, Yıldıray ÇALMAN, MHP İl Genel Meclis Üyesi Ramazan KAHRİMAN, MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özcan KAVİLCİ, İsmail AKYEL, Emrah Ahmet KESKİN, MHP Safranbolu Belediye Meclis Üyesi Murat ÖZODABAŞ, MHP Belenköy Mahalle Temsilcisi Cihan KILIÇ, MHP Hürriyet Mahallesi Temsilcisi Ömer Ali AYHAN, Karabük Merkez Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek sorunlar hakkında istişarelerde bulundular.

“Yerel yönetimin olmazsa olmazı olan ve mahallelerimizin bizler ile arasında adeta köprü vazifesi gören Muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz” diyen MHP İl Başkan V. Cenk Gedikoğlu, ‘’Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Orhan YAVUZ , Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Ertuğrul AKYOL , Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Tevfik BOSTANCI , Belenköy Mahallesi Muhtarı Lütfi YILMAZ , Hürriyet Mahallesi Muhtarı Niyazi CEYLAN muhtarları ile görüştük sorunları dinledik, kendilerine teşekkür ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi ve Yerel Yönetimler olarak her daim yanlarında olduğumuzu yineliyoruz” dedi.

Ayrıca, MHP İl Başkan Vekili Cenk GEDİKOĞLU , MHP Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman MEŞE ve 27.Dönem MHP Milletvekili Adayı Sayın Ahmet Karabacak , Karabük Esnaf Kefalet Odaları Birliğinin 7. olağan genel kuruluna katılım sağlayarak , güven tazeleyip yeniden başkan seçilen Sayın Nurettin TÜMEN’E ve tüm esnaf – sanatkarlara hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Teknopark İstanbul firmaları geleceğin endüstriyel çözümleri fuarına katıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUkl (AA) – Teknopark İstanbul firmaları, geleceğin endüstriyel çözümlerini Hannover Messe 2024 Fuarı'nda sergiledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Teknopark İstanbul, çatısı altında faaliyet gösteren 4 firmayla birlikte enerji ve teknoloji odaklı girişimlerin ön plana çıktığı, bu yıl “endüstriyel dönüşüm” temasıyla gerçekleştirilen ve alanında dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Hannover Messe 2024 Fuarı'na katıldı.

Şirketin paydaşı İstanbul Ticaret Odası'nın davetlisi olarak Türkiye pavyonunda yer alan AR-GE firmaları Cloudpeer Global Teknoloji, İnasoft Yazılım Mühendislik Elektronik Otomasyon Bilişim Sistemleri, Onlab Elektrik Elektronik Bilişim Sanayi ve Ticaret ile Move On Teknoloji, geliştirdikleri çözümleri tanıtma fırsatı buldu.

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Muhammet Fatih Özsoy, Teknopark İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Burak Kesik ve Teknopark İstanbul ekibi de fuarda yer aldı.

Türkiye'nin Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya, Hannover Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Yasemin Özak Coşkun, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü Prof. Dr. İlker Murat Ar, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç ve beraberindeki İTO Heyeti, şirketin standını ziyaret ederek firmaların çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Almanya'da 22-26 Nisan'da arasında düzenlenen fuara, “yeşil bir gelecek için” çözümlerini sunmak üzere endüstride inovatif, sürdürülebilir ve dijital dönüşüme öncülük eden 4 binden fazla şirket katıldı.

Fuarın bu yıl öne çıkan endüstri trendleri yapay zeka, karbon-nötr üretim, enerji sistemleri, Endüstri 4.0 ve Üretim-X ile hidrojen ve yakıt hücreleri oldu.