blank
Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
31 Ekim, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı

MHP Havza İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı yapıldı


SAMSUN (AA) - MHP Havza İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, başkanlığında ilçe binasında düzenlenen toplantıdaki konuşmasında, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısını kınadı.

Milli savunmalarının göz bebeği TUSAŞ'a yönelik saldırının zamanlaması ve hedefinin mesaj verdiğini ifade eden Yüksel, şöyle konuştu:

"Cumhuriyetimizin 101. yılını kutladığımız bu günlerde binlerce yıldır sürdürdüğümüz kardeşliğimiz ve birlikteliğimiz daha da önem kazandı. Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kastedenlerin amaçları ortadadır. Bunu etnik kimlik üzerinden yapmaları ve kardeşi kardeşe düşman etmelerinin tek sebebi, ülkemizin güçlenmesinin önünü kesmektir. Kürt, Türk diyerek yıllarca ülkemizin enerjisini ve kaynaklarını tüketenlerin bu son çırpınışlarıdır. Binlerce yıldır beraber ve bir olduğumuz kardeşlerimizden bizleri ayıramadılar, ayıramayacaklar. Lider, teşkilat, doktrin esası ile lider Devlet Bahçeli'nin bizlere göstermiş olduğu istikamette kardeşliğimiz daha da pekiştirmek için üzerimize düşeni yapacağız."

Yüksel, Cumhuriyet'in 101. yılını kutluyarak, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkenin bölünmez bütünlüğü için canlarından geçen şehitler ile ebediyete intikal etmiş gazileri şükran ve minnetle andığını kaydetti.

Konuşmanın ardından gündem maddeleri görüşülerek, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Temmuz, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı

Taklalar atan otomobil uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu: 5 yaralı

Bartın’da yoldan çıkan ve içerisinde 3’ü çocuk 5 kişinin bulunduğu araba uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.
Bartın istikametinden Amasra Bozköy istikametine gitmekte olan ve ismi öğrenilemeyen şoför yönetimindeki 34 LG 2709 plakalı araba, virajı alamayarak yoldan çıktı. İçerisinde 3’ü çocuk 5 kişinin bulunduğu araç, taklalar atarak uçuruma yanlışsız sürüklendi. Son anda uçurumun başında duran araçtaki 5 kişi yaralandı.
Yaralılar, olay yerine gelen sıhhat gruplarının müdahalesinin akabinde Bartın’daki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle ulaşımın denetimli sağlandığı yol ise aracın kaldırılmasının akabinde olağana döndü

Bizi sosyal medyadan takip edin