“MHP, Karabük’te Kesinlikle, Birinci Partidir…”

“MHP, Karabük’te Kesinlikle, Birinci Partidir…”

Yayın: 18.05.2015 09:45
Paylaş:
A+ A-

14 Mayıs günü Karabük’e gelerek Karabük Kent Meydanı açılışına katılan,Meydan Açılışından önce,makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı Rafet Vergili ile uzunca bir süre görüşen MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’nin düzenlediği Mitinge Mahşeri bir kalabalığın katılımı,MHP içinde moralleri üst düzeye çıkarttı.

Kent Meydanı açılışından önce,coşkulu ve mahşeri diye nitelendirilen, kalabalığı konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İktidarı sert ifadelerle suçlarken “Bu İktidarın bozduğu toplumsal huzuru düzeltmek için İktidarı istiyoruz ve İktidara geleceğiz..” yolunda görüşler dile getirerek Karabük seçmeninden oy istedi.

MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’nin, Karabük’e gelerek,çok büyük bir kalabalığa konuşması ile MHP Karabük İl ve İlçe Teşkilatları ile MHP Çevrelerinde büyük bir “Moral yükselmesi görüldüğüne..” dikkat çeken Siyasal gözlemciler “Gelen kalabalık ve o kalabalığın heyecanı her Siyasi Partinin moralini yükseltir ve umutlarını arttırır.MHP Şu an itibarı ile 7 Haziran Genel Seçimi için çok büyük bir moralle çalışmaktadır..” şeklinde değerlendirmeler yapıyorlar.

Öte yandan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili de “Kent Meydanı açılışına katılan bütün Karabüklülere en samimi duygularımla teşekkür ediyorum.Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadılar.Karabük tarihinde hiç görülmemiş bir kalabalık Açılış Törenimize katılarak bizleri yalnız bırakmadılar.Katılanların kalabalığı,heyecanı,coşkusu MHP Genel Başkanı Dr.Sayın Devlet Bahçeli’nin de dikkatini çekti ve bize teşekkür etti..” şeklinde bilgiler verdi.

MHP Karabük Milletvekili Adayları Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş 14 Mayıs Mitingini değerlendirerek “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin katıldığı Mitinge gelen onbinlerce insan,MHP’NİN Karabük’te birinci Parti olduğunu adeta tescil etmişlerdir.Biz MHP Karabük’te birinci Parti derken inanmayanlar,o mahşeri kalabalığı görünce,artık inanmışlardır..” gibi değerlendirmeler yaptılar.

MHP Adayları Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş “7 Haziran akşamı MHP’NİN Karabük’ü 2-0 kazandığı da görülecektir.Diğer Partiler artık umutlarını bir kenara bıraksınlar, MHP’Yİ izlesinler.Biz 13 Mayıs günü Birinci Parti olarak,kesin bir Milletvekili çıkartacağımıza inanıyorduk.14 Mayıs Mitingi bizim bir Milletvekilliği ile yetinmeyip,ikinci Milletvekilliğini de kazanacağımız mesajını net olarak verdi.Şimdi Karabük seçimini 2-0 kazanmak için çaba harcıyoruz ve Allahın izini ile MHP Karabük’ü 2-0 alacaktır..” yolunda ifadeler kullandılar..

2 kişi görüş bildirdi

  1. Anonim

    sayın vekilim karabuk cumhuriyet kenti olduğundan çok bir vefa kentidir işe emeğe sohbete muhabbete vefalıdır.Sayın burhanettin bey bu şehire sevdalı biri sizin gibi.bu yuzden göç veren küçülen Karabuk u kabullenmedi dediğiniz gibi 3 vekilden 2 vekile düşmesini burda dogan buyuyen cocuklarımızın bu sehirde doyma imkanı olmamasını kaldıramadı turkiyeyi ayağa kaldırdı en hızlı buyuyen üniversite ile beraber 7.en çok tercih edilen üniversiteyi yaptı ve göç almaya başladık iş imkanlarımız oluştu.Ak partinin göstermediği bu vefayı siz gösterdiniz Karabuk halkı da bu vefa ya ortak olup sizleri meclise uğurlayacaktır.BUNLAR KARABUK HALKINI KOYUN ZANNEDİYOR AMA KOYUN OLMADIĞIMIZI BELEDİYE SEÇİMLERİNDE OLDUĞU GİBİ GÖSTERECEĞİZ…

  2. ak partili

    göreceğiz bakalım elmi yaman hizmet yapanmı sonuna kadar akp diyorum başı bozuk olanın bilmem nereside bozuk olur ak partiden biraz ders çıkartın bunlar kendilerine bile sahip çıkamıyor bize mi sahip çıksınlar sonuna kadar akp

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bir Kişinin Öldüğü Bıçaklı Kavganın Zanlısı Tutuklandı

Yayın: 19.03.2024 13:14
Paylaş:
A+ A-

 Karabük‘ün Safranbolu ilçesinde bir kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü kavgaya ilişkin gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
İsmetpaşa Mahallesi’ndeki bir kıraathanede A.S. (14) ile Recep H. (22) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Recep H. bıçaklandı.
Safranbolu Devlet Hastanesine götürülen Recep H. müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Cenaze, merkeze bağlı Cumayanı köyünde kılınan namazın ardından aile mezarlığına defnedildi.
Polis ekiplerince gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.S. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
Öte yandan olayda hayatını kaybeden Recep H’nin yaralandıktan sonra çevredekilerin yardımıyla otomobile bindirilerek hastaneye götürülme anı, çevredeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.