Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
28 Ekim, 2023 14:08 tarihinde yayınlandı
A+ A-

MHP Safranbolu İlçe Kadın Kolları Başkanı Sena Yılmaz Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Safranbolu İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Sena Yılmaz getirildi. MHP İl Başkanı Cenk Gedikoğlu ve İlçe Başkanı Erkan Canözü, Sena Yılmaz'a başkanlık rozetini, Safranbolu İlçe Başkanlığında düzenlenen törende takdim etti. “KUTSAL GÖREV İÇİN ÇALIŞACAĞIZ” MHP Safranbolu İlçe Kadın Kolları Başkanı Sena Yılmaz yaptığı açıklama da, “Vatan millet sevdasıyla binlerce şehit vermiş ülkücü camianın bir ferdi olmaktan her zaman gurur duydum. Benim için kutsal olan bu göreve bizi layık gören, ‘önce vatanım milletim sonra partim’ diyen liderimiz MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve beni bu görev layık gören MHP İl Başkanımız Cenk Gedikoğlu ve Safranbolu İlçe Başkanımız Erkan Canözü'ye teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu üyelerimizle MHP İlçe teşkilatımızla uyum içinde çalışacağız.” ifadelerini kullandı.(Sadık Arslan)  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2025 21:43 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Karabük'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında operasyon düzenlendi. İl merkezinde gerçekleştirilen operasyonda, durumlarından şüphelenilen C.Y. ve E.D. isimli şüpheliler tespit edildi. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda, peçeteye emdirilmiş halde 4 parça halinde toplam 7,12 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 11 adet sentetik ecza (Lyrica), içerisinde AM2201 maddesi kalıntıları bulunan bir şişe, bir adet boş oksijenli su şişesi ve bir pompalı tüfek ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden C.Y. hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak" (TCK 191) suçundan adli işlem başlatıldı. E.D. hakkında ise "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" (TCK 188), "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak" (TCK 191) ile "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçlarından işlem yapıldı.
E.D., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.