MHP Tokat Milletvekili Bulut, Niksar’da seçim bürosunun açılışına katıldı

MHP Tokat Milletvekili Bulut, Niksar’da seçim bürosunun açılışına katıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.02.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Niksar ilçesine bağlı Yolkonak beldesinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Yolkonak beldesinde partisinin düzenlediği programa katılan Bulut, Tepedibi Mahallesi'nde MHP Yolkonak Belediye Başkan adayı Süleyman Özgür ve partililerce karşılandı.

Partisinin Merkez Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışında konuşan Bulut, beldeye 4. gelişi olduğunu, bu kadar heyecanlı bir yer görmediğini söyledi.

Bulut, “Belde başından sonuna kadar üç hilalle süslenmiş. Artık Yolkonak inanmış. Bu defa Allah'ın izniyle Süleyman Özgür belediye başkanı olacak.” dedi.

Programa Serenli Belediye Başkanı Nurettin Keleş, MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, MHP Niksar İlçe Başkanı Ali Körükcü, MHP Niksar Belediye Başkan adayı Azmi Yıldırım ve partililer katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Futbol Akademileri Projesi’nde kulüp ziyaretleri devam ediyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Double Pass firması iş birliğiyle yürüttüğü Futbol Akademileri Projesi'nde mayıs ayı ziyaretleri sürüyor.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Türk futbolunda oyuncu gelişimi ile sürdürülebilir akademi modeli oluşturmak amacıyla düzenlenen ve koordinatörlüğünü TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin'in yürüttüğü proje kapsamında Alanyaspor, Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK'de eğitim ve toplantılar gerçekleştirildi.

Ziyaretlere Double Pass eğitmenleri ile TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü kulüp akademileri sorumluları ve federasyonun antrenör eğitimcileri katıldı.

Alanyaspor'a giden heyette Double Pass'ten Steven Vanharen, Jelle Van Camp ile TFF Gelişim Ligleri Müdürü Yücel Uyar ve antrenör eğitimcisi Aydın Yılmaz yer aldı.

Çaykur Rizespor ziyaretini Double Pass'ten Hans Vander Elst, Sven Paul, TFF Kulüp Akademileri Elit Oyuncu Gelişim Müdürü Fatih Serkan Albayrak ve antrenör eğitimcisi Altan Aksoy gerçekleştirdi.

Gaziantep FK'ye giden heyette ise Double Pass eğitmenleri Sander van Praet, Ahmet Türk ve Jan Verhanden ile TFF Kulüp Akademileri Süper Lig Sorumlusu Ümit Turmuş, TFF Double Pass Projesi Müdür Yardımcısı Emre Aydemir ve antrenör eğitimcisi Erkan Ferin yer aldı.

Futbol Akademileri Projesi kapsamındaki ziyaretler Antalyaspor, Sivasspor, Kayserispor ve Samsunspor kulüpleri ile devam edecek.