Milletin parasını çarçur etmeyin!

Milletin parasını çarçur etmeyin!

Yayın: 03.08.2023 13:55
Paylaş:
A+ A-

CHP İl Başkanı Vedat Yaşar Eflani Devlet Hastanesi’ndeki çatı kaynaklı sorunları gündeme taşıdı. Yaşar, yağışlı havalarda yağmur sularının hastanenin içine girdiğini, röntgen cihazının sürekli arıza verdiğini belirterek iktidar partisine seslendi

CHP İl Başkanı Vedat Yaşar Karabük ve ilçelerinde yaşanan sorunları gündeme getirmeye devam ediyor. “Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en ağır ekonomik krizlerinden biriyle karşı karşıya iken, hayat bu kadar pahalanmışken bunlara bir de iktidarın iş bilmezliği ve ilgisizliği elendi” diyen Başkan Yaşar Eflani devlet Hastanesi’nde çatı kaymaklı sorunların vatandaşa büyük mağduriyet yaşattığını söyledi.

GÜNDEME TAŞIYORUZ AMA DUYAN YOK!

Yazılı açıklama yapan CHP İl Başkanı Yaşar, şunları kaydetti; “Sağlıkta İlçelerimiz bazında sorunlarımız gün geçtikçe büyüyor. Bizler gösteriyoruz ancak çözüm bulunamıyor yada ilgisizlik devam ediyor. Milletimizin paraları çarçur edilmeye devam ediyor. Hayat bukadar pahalanmışken, Çalışanın, esnafın, emeklinin, köylünün sorunları hat safhadayken birde ilgisizlik ve iş bilmezlik bunlara ekleniyor ve Vatandaşın durumu daha da içinden çıkılmaz birhal alıyor.

Bilindiği gibi Eskipazar Devlet hastanesi yıllardır çözüm bekliyor.

Eflani İlçemizin, Banka, Doğalgaz, trafik, İşsizlik ve köy yolları sorununa bir de Eflani Devlet hastanesinin içler acısı durumu eklendi.

Hastanenin çatısı uzun zamandır tamir bekliyor. Fotoğraflarda da görüldüğü gibi yağan yağmur olduğu gibi içeride. Çözüm yok.Röntgen cihazı sadece kol-bacak çekiyormuş arızalı deniliyor.

İlçe Başkanımız Sn. Ahmet AYTAÇ sorunları sürekli olarak çeşitli platformlar da dile getiriyor ama yetkililerin problemlerin çözümü için gayret etmedikleri ortada.

Milli servetimiz de bu şekillerde harap ediliyor.

İlgililerin daha hassas olması dileğimizdir.”(Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da iş yerinde çıkan yangın söndürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 13.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangın söndürüldü.

İskenderpaşa Mahallesi Sümer Sokak'taki bir iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye polis, Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ile 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin müdahalesiyle büyümeden söndürülen yangında 2 itfaiye eri dumandan etkilendi.

112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan itfaiye erleri, Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan 2 itfaiye erinin, genel sağlık durumlarının iyi olduğu, oksijen tedavisi yapıldığı öğrenildi.