Milletvekili Akay Bayram Boyunca Karabük’ü Adım Adım Dolaştı

Milletvekili Akay Bayram Boyunca Karabük’ü Adım Adım Dolaştı

Yayın: 02.07.2023 13:48
Paylaş:
A+ A-

Kurban Bayramı boyunca hemşehrileriyle kucaklaşan CHP Karabük Milletvekili ve  Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay, bayram boyunca köy köy dolaşarak hemşehrilerinin bayramını kutladı.

TBMM’nin bayram tatiline girmesiyle birlikte soluğu seçim bölgesi Karabük’te alan Milletvekili Akay, Kurban Bayramı boyunca Karabük’ü adım adım gezerek hemşehrileriyle hem dertleşti hem bayramlaştı.

Milletvekili Akay Bayram Boyunca Karabüklüleri Yalnız Bırakmadı

Bayram programına Karabük Merkez’de başlayan ardından Yenice başta olmak üzere çok sayıda ilçe ve beldeyi ziyaret ederek Karabüklülerle bir araya gelen Milletvekili Akay vatandaşlarla hem bayramlaştı hem de yaşadıkları sorunlarını dinleyerek tek tek not aldı.

İlçe ziyaretlerinin ardından Millet İttifakı bileşenlerinin İl Başkanlıklarını ziyaret ederek parti mensuplarıyla bayramlaşan Akay çok sayıda hemşehri derneğinin de bayramlaşma programına katılarak Karabüklü hemşehrilerimi bayramda yalnız bırakmadı.(Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da meyve suyu kutusunun içine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:12
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da bir kişinin çantasında yapılan aramada, meyve suyu kutusunun içinde 500 gram uyuşturucu bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Diyarbakır'dan yolcu otobüsüyle Samsun'a A.T'nin uyuşturucu getireceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Samsun Otogarı'na gelen şüphelinin üzerinde ve eşyalarında arama yapan ekipler, çantasında bulunan iki litrelik meyve suyu kutusuna gizlenmiş 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi.

Şüpheli gözaltına alındı.