Milletvekili Keskinkılıç: “Safranbolu’nun Geleceği İçin Birlik Oluşturulmalıdır”

Milletvekili Keskinkılıç: “Safranbolu’nun Geleceği İçin Birlik Oluşturulmalıdır”

Yayın: 18.03.2024 12:43
Paylaş:
A+ A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Milletvekili D. Ali Keskinkılıç, partisinin dün gerçekleştirdiği Safranbolu Belediye Başkan adayı Av. Ali Büyüközdemir’in proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Safranbolu’nun son 5 yılda hep olumsuzluklarla anıldığını belirtti. Mevcut belediyeyi eleştiren Keskinkılıç, Safranbolu isminin kötü olaylarla anılmasını eleştirdi ve yönetimiyle ilgili ithamlarda bulundu.

Keskinkılıç: “Bugün bir birliktelik oluşturduk.  Bu birliktelik Safranbolu’nun geleceğini düşünenlerin birlikteliğidir. Bu seçimler geçmişin değil geleceğin oylandığı seçimlerdir. Bugün Safranbolu büyük bir risk altındadır. 5 yıl hiçbir şey yapmadan belediye başkanlığı yapmış bir arkadaşımız var. Koca 5 yılımız gitti. Bu 5 yılda söylenen projelerin hiçbiri yapılmadığı gibi elimizde olanları da kaybettik. Yüzme havuzumuz vardı yıktı geçti, halı sahamız vardı yıktı geçti. Ne yaptı bu arkadaş?  Safranbolu dünyanın mirasıdır. Türkiye’nin en önemli markasıdır. Bizim belediye başkanımız 5 yılda gündeme ne ile geldi? İlk yılda manşet oldu. Kardeşini özel kalem müdürü yaptığı için manşet oldu. Bundan o dönemin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bile rahatsız oldu. Belediye sizin aile şirketiniz mi? Belediye başkanı Türkiye çapında manşet oluyor. Ne ile manşet oluyor? Mezarlıklarda, insanların en acılı gününde mezarlarını yanlış kazıyorlar. Belediye başkanı insanların en acılı gününde mezarlarla mı oynar? 6 saat bekledi. Gazetelere manşet olduk. Sonra bir baktık bu mezardan lahit çıktı. Adliyelik olduk, karakolluk olduk. Bakıyorsunuz bir kar yağdı. Dozer yok kepçe yok hiçbir şey yok vatandaş evden çıkamadı. Ne yaptılar biliyor musunuz? Belediyede işe aldığı hanım kardeşlerimizin eline kürek verip kar kürütmeye çalıştılar. Safranbolu Belediyesinde hanımlara verilen değer bu mudur? Bakın başka ne ile gündeme geldik? Safranbolu’da kitap fuarı yapıldı. İyi dedik Safranbolu entelektüel bir şehirdir, yapılsın. Sonra bir baktık ki fuarda darbede. Terör örgütü destekçilerinin kitapları satıldığı için milliyetçi gençler kitap fuarını basmış. Bunun gibi birçok konu ile gündeme geldik. Gündeme geldiğimiz her şey olumsuzdu. Safranbolu’nun imajını marka değerini korumak zorundadır. Bu Safranbolu’ya ihanettir. Burası bir turizm şehridir.  Nerede Safranbolu’nun tanıtımı? Sadece sosyal medya belediyeciliği yapılıyor. Karşınızdaki instagram’da X’te hesap açmış bu arkadaşınızın yaptığı algı operasyonu ile belediye yönetilmeye çalışıyor. Ben buradan bir şey diyorum ki, şunu bilin gençler. Bu hesap bir fake hesap, bu belediye başkanı da fake belediye başkanı. Yaptığı her şey fake. 16 tane proje demişti. Hiçbiri ortada yok. Elimizdeki de gitti. Soruyoruz, nerede bunlar ya? Tabakhane projesi nerede? Otopark projesi nerede? Şimdi gitmişsin hepsini yine önümüze koymuşsun? Biz bir 5 sene daha mı bekleyeceğiz? Hayal var, gerçek yok. Şimdi bu dönemde, Türkiye’nin en önemli markası olan şehir için, Safranbolu için el ele vereceğiz. Birlik ve beraberlik içinde Safranbolu’nun imajını da geleceğini de hep birlikte kurtaracağız. Şimdiden Ali Büyüközdemir’e hayırlı olsun diyorum.” (Esra Oğuzkağan Özkan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü öldü, eşi ağır yaralandı.

Tamzara Mahallesi'nin Alucra kavşağı mevkisinde Mehmet Bölük'ün kullandığı 28 AAG 209 plakalı otomobil, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Bedriye Bölük'ü otomobilden çıkarttı.

Mehmet Bölük'ün hayatını kaybettiği kazada yaralanan eşi, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.