Milletvekili Şahin’den Rabia’ya Doğum Günü Sürprizi

Milletvekili Şahin’den Rabia’ya Doğum Günü Sürprizi

Yayın: 08.03.2024 10:42
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, kendisiyle görüşmek isteyen bedensel engelli Elvan Rabia Dönmez’e doğum günü sürprizi yaptı. 

Kendisi ile görüşmek isteyen Dönmez’in doğum günü olduğunu öğrenen Şahin, genç kızın Yeşil Mahalledeki evine Gençlik Kolları Başkanı Semih Can Güzel aracılığı ile doğum günü pastası gönderdi.  Sürpriz karşısında mutlu olan Dönmez, Şahin ile telefonda görüntülü görüştü.  Önceden ayarlanmış bir programı nedeni ile eve gelemediğini, en kısa sürede de ziyaret edeceğini belirten Şahin, Elvan Rabia Dönmez’in doğum gününü kutladı.  Şahin’i çok sevdiğini ve sürprizden dolayı duygulandığını ifade eden Dönmez, teşekkür etti.  Dönmez’e, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ında gönderdiği hediyeler teslim edildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü öldü, eşi ağır yaralandı.

Tamzara Mahallesi'nin Alucra kavşağı mevkisinde Mehmet Bölük'ün kullandığı 28 AAG 209 plakalı otomobil, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Bedriye Bölük'ü otomobilden çıkarttı.

Mehmet Bölük'ün hayatını kaybettiği kazada yaralanan eşi, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.