AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile AK Parti Vilayet Lideri Ferhat Salt, Ergenekon Mahallesi’nde Karabük Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği heyet, mahalleye gelerek Atatürk Bulvarı’nı Şirinevler, Adatepe, Yeşil ve Yenişehir mahallelerine bağlayan Safir Sokak üzerindeki çalışmaları inceledi.
2 bin metrelik yeni bulvar düzenlemesi, dere ıslahı ve çevresel iyileştirmeler, asfalt serimi, kaldırım ve yaya yolu yenilemeleri, peyzaj uygulamaları ve çağdaş aydınlatma sistemlerinin yapıldığı alanı gezen heyete Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya detaylı bilgi aktardı.
Çetinkaya, çalışmaların büyük bir kısmının tamamlandığını ve güzergâhın tek taraflı trafiğe açıldığını, bu çalışmaların yalnızca Ergenekon’a değil etrafındaki yerleşim yerlerine de uzun yıllar hizmet vereceğini tabir etti.
İncelemenin sonunda bir açıklama yapan Milletvekili Cem Şahin, “Karabük’ün altyapısını güçlendiren bu kapsamlı çalışma, kentimizin geleceği açısından son derece değerlidir. Hemşehrilerimizin daha inançlı ve çağdaş bir hayat alanına kavuşması için belediyemizle birlikte alanda olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Milletvekili Ali Keskinkılıç da açıklamasında şunları söz etti:
“Ergenekon ve etraf mahallelerde yürütülen altyapı yatırımları, uzun yıllardır biriken meseleleri çözmeye yönelik güçlü bir adımdır. Çalışmalar tamamlandığında bölgenin çehresi büsbütün değişecek, vatandaşlarımız çok daha sağlıklı bir altyapıya kavuşacaktır.”
AK Parti Vilayet Lideri Ferhat Salt ise, “Belediyemizin Karabük genelinde hayata geçirdiği altyapı ve üstyapı projelerini yakından takip ediyoruz. Bu çalışmalar, kentimizin kalkınma vizyonuna kıymetli katkılar sunuyor. Emeği geçen tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum.” kelamlarına yer verdi.


Milletvekilleri, Ergenekon Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledi
MİNİK BAŞKAN VAADİNİ TUTTU BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN ÇETİNKAYA’YI SINIFINA GETİRDİ
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Demirçelik İlkokulu 2-B sınıfı başkanı seçilen Melis Kaplan’ın seçim vaadini gerçekleştirdi.
Seçimi kazanırsa Belediye Başkanı Çetinkaya’yı sınıfa getireceğini vaat eden Melis’in davetine icabet eden Çetinkaya, minik öğrencilerle bir araya geldi.
Demirçelik İlkokulu 2-B sınıfı başkanlık seçimlerinde arkadaşlarına, “Beni seçerseniz Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı sınıfımıza getireceğim” vaadinde bulunan Melis Kaplan, seçimi kazandı. Minik başkanın bu davetini geri çevirmeyen Başkan Çetinkaya, okula ziyaret gerçekleştirerek Melis’in vaadini yerine getirdi.
Ziyarette Başkan Çetinkaya ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren 2-B sınıfı öğrencileri, belediyenin sosyal tesislerini çok beğendiklerini, özellikle havuzlu bahçede çok eğlendiklerini dile getirerek teşekkür ettiler.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, çocukların saf ve temiz dünyasında yer almaktan gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi;
“Demirçelik İlkokulu 2-B sınıfının yeni başkanı Melis Kaplan evladımız, arkadaşlarına çok güzel bir vaatte bulunmuş. Biz de onun bu güzel heyecanına ortak olmak ve arkadaşlarına karşı mahcup olmasını önlemek için bugün buradayız. Sözünün arkasında duran Melis başkanı canıgönülden tebrik ediyorum. Bugün çocuklarımızın gözlerindeki o ışığı görmek, hele ki belediyemizin sosyal tesislerini, özellikle de havuzlu bahçemizi bu kadar çok beğendiklerini onlardan duymak bizleri fazlasıyla mutlu etti. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için Karabük’te sosyal ve eğlenceli alanları artırmaya, onlara daha güzel bir şehir bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz.”
Ziyaret, Başkan Çetinkaya’nın öğrencilere başarı dilekleri ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.


