Milli Eğitim Müdürü Akbaş’tan değerlendirme

Milli Eğitim Müdürü Akbaş’tan değerlendirme

Yayın: 18.10.2022 01:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, öğrenci-öğretmen destek sistemi ile ilgili değerlendirmede bulundu.

 

Millî Eğitim Bakanlığınca öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarılarını artırmak, uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan Öğrenci – Öğretmen Destek Sistemi, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından kamuoyuna tanıtılmıştı.

 

Öğrenci – öğretmen destek sisteminin öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Karabük ili olarak bakanlık tarafından hazırlanarak hizmete sunulan Öğrenci – Öğretmen Destek Sistemi ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığının  hazırlamış olduğu e-izleme modülünden, eba’dan, yardımcı kaynak destek modülüne kadar tüm sistemleri Karabük eğitim ailesi olarak en etkin ve verimli bir şekilde kullanıldığının altını çizen Karabük İl Milli Eğitim müdürü Nevzat Akbaş Bakanlığımızın hazırlamış olduğu akademik modüller öğrencilerimiz için önemli bir fırsat. Ortaokul ve lisenin tamamını kapsayan ve ilk kez herkese aynı kaynağı değil, yapay zeka ile bireyselleştirilmiş bir destek mekanizması sunan bu modülü de en etkin şekilde kullanmalıyız. Fırsat eşitliğini de güçlendiren modüller akademik başarısıyla temayüz etmiş olan İlimizin akademik başarısının daha üst seviyelere çıkmasında önemli katkı sağlayacaktır. Yardımcı kaynak kitaplarının ardından farklılıkları da ön plana çıkaran Öğrenci – Öğretmen Destek Sistemi öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun.” Dedi

 

Öğrenci – Öğretmen Destek Sistemi‘ne https://ods.eba.gov.tr/giris web adresinden ulaşılabiliyor.(Ramazan Öztürk)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te elektrik trafosunda çıkan yangın söndürüldü

Yayın: 19.04.2024 11:31
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde elektrik trafosunda çıkan yangın söndürüldü.

Safranbolu Devlet Hastanesi’nin bahçesindeki elektrik trafosunda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Dumanları fark eden görevliler, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen Safranbolu Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü.