Minikler Fidan Dikti

Minikler Fidan Dikti

Yayın: 24.03.2016 10:24
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Ünsal Tülbentçi 1-A sınıfı öğrencileri Safranbolu Belediyesinin katkıları ile sınıf öğretmenleri ve anneleri ile Gündoğan Parkına fidan dikti.

Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mustafa Dayıoğlu’nun da katıldığı etkilikle ilgili bilgi veren Ünsal Tülbentçi İlköğretim Okulu Müdürü Niyazi Ortakçı, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un destekleri ile 1-A sınıfı öğrencileri ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Amaçlarının çocuklara ağaç sevgisini aşılamak olduğunu kaydeden Ortakçı, “Sınıf Öğretmenimiz Hasan çetin tarafından böyle bir organizasyon düzenledik. Çocuklarımıza ağaç sevgisini kazandırmak, sorumluluk hislerini güçlendirmek için çocuklarımız anneleri ile birlikte Gündoğan Parkında fidan dikimi gerçekleştiriyorlar. İnşallah onlarla birlikte ağaçlarda büyüyecek. Bu vesile ile bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.