Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin şehir dışında olması sebebi ile başkanlık makamı Belediye Meclis üyesi Gizem Karagözlü'ye emanet edildi. Karagözlü, Safranbolu Belediye tarihinin en genç kadın Belediye Başkan vekili unvanın sahibi oldu.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'nin kısa bir süreliğine şehir dışına çıkması sebebi ile Safranbolu halkına hizmet Başkan Vekili Gizem Karagözlü yönetiminde devam edecek.
Karagözlü: ''Safranbolu halkına hizmetlerimizin aksamadan devam edeceğine kimsenin şüphesi olmasın.''
Başkan Vekili Karagözlü yaptığı açıklamada: '' Kısa bir süre de olsa Safranbolu Belediye Başkanımız Elif Köse'nin yerine vekalet etmek benim için gurur verici. Makama vekalet eden en genç kadın başkan vekili olmak da açıkcası hoş bir rastlantı oldu. Safranbolu halkına hizmetlerimizin aksamadan devam edeceğine kimsenin şüphesi olmasın.''(Haber Merkezi)
İlgili Haberler
TümüResmi İlanlar
Tüm İlanlarYorumlar
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.




