Reklam Alanı (Gövde Üst Reklam) Bu alana reklam ver
Anadolu Ajansı tarafından
22 Ekim, 2023 16:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Mondihome Kayserispor-Çaykur Rizespor maçının ardından

Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver
blank

KAYSERİ (AA) - Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Mondihome Kayserispor'a 3-1 kaybeden Çaykur Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut, "Genel manada baktığımız zaman performansımız puan almaya yeterli değildi." dedi.

Palut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kritik bir maç olduğunu söyledi.

Zor bir deplasman olduğunu bildiklerini ve rakiplerinin etkili oyuncuları olduğunu belirten Palut, buna göre hazırlandıklarını ifade etti.

İyi mücadele edemediklerini vurgulayan Palut, "Top ayağımıza geldiği zaman daha efektif kullanmamız gerekiyordu, kullanamadık. 45 dakika, özellikle ilk yarı hiçbir şey yapamadık. 1-0 içeriye geçmemiz bizim adımıza iyi bir skordu, ilk yarı biterken sahadaki oyuna göre." diye konuştu.

İkinci yarıya umutlarını bir şekilde taşıyabildiklerini ve dönem dönem oyuna ortak olduklarını ifade eden Palut, şunları kaydetti:

"Özellikle 2-1 sonrası, ama iki tane son derece gereksiz penaltı golüyle veya birisi karambol, bir tanesi hiç gerek olmayan bir tutup çekme pozisyonu diyeyim, olmaması gereken iki tane pozisyonda penaltıları da rakip kazanınca maçtan puan alma şansımız ortadan kalkmış oldu. Genel manada baktığımız zaman performansımız puan almaya yeterli değildi. Çalışacağız, daha iyi olacağız, dersler alacağız. Önce daha iyi mücadele edeceğiz, sonra daha efektif olacağız."

Bizi sosyal medyadan takip edin
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 11:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Giresun’da lisede cinayet: 2 ölü

Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Giresun’un Aksu mahallesinde bulunan Toplumsal Bilimler Lisesi’nde bugün sabah saatlerinde okulun hizmetlisi okulun kantininde çalışan bir bayanı ve onun kız kardeşini silahla vurarak öldürdü.
Alınan bilgiye nazaran, Toplumsal Bilimler Lisesi’nde hizmetli takımında çalışan A.T. (55) şimdi bilinmeyen bir nedenle kantinde çalışan Rana ve kız kardeşi Gonca Çavuşoğlu’nu silahla vurarak öldürdü. Olay yerine çok sayıda polis grubu ve sıhhat vazifelisi çağrılırken, ağır yaralanan 2 bayana müdahale edildiği fakat kurtarılmadıkları öğrenildi. Kaçan A.T.’yi yakalamak için çalışma başlatılırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.
Öte yandan A.T.’nin bir müddet evvel cezaevinden tahliye olduğu ve eski hükümlü takımından topluma kazandırılmak için okulda işe alındığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.