Motosikletle Tehlikeli Seyir Pahalıya Patladı

Motosikletle Tehlikeli Seyir Pahalıya Patladı

Yayın: 04.02.2019 20:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te babasına ait motosikletle tehlikeli yolculuk yapan genç güvenlik kameralarına yakalandı. Polisin tespit ettiği gence 2 bin 220 lira ceza uygulandı.

Karabük’te önceki gün çevre yolunda bir motosiklet sürücüsünün tehlikeli şekilde motosiklet kullandığına yönelik kamera görüntülerinin yayınlanması üzerine Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Motosiklet plakasının 78 DB 391 olduğu görüntülerin incelenmesinde tespit edilen araç sahibinin Recep A. isimli şahıs olduğu ve şahsın ikameti tespit edilerek, ekiplerce bahse konu adrese gidildi.

Görüntülerde mevcut olan 78 DB 391 plaka sayılı beyaz renkli motosiklet park halinde bulundu ve motosikletin yanında bulunan Emirhan A., motosikletin babasına ait olduğunu ancak motosikleti kendisinin kullandığını söyledi.

Görüntülerin izletildiği genç, görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu, motosikleti tehlikeli şekilde kullandığını kabul etti. Emirhan A.’nın sürücü belgesi incelendiğinde motosikleti kullanmaya engelinin olduğu anlaşılması üzerine KTK’nin 39/2 (Sınıfına göre sürmeye yetkili olmadıkları araçları sürmek) 78/1b (Koruma Başlığı Bulundurmamak), 47/1d (Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürecek Şekilde Araç Kullanmak) maddelerinden cezai işlem yapılarak toplamda 2 bin 220 idari para cezası uygulandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Eşref Balki oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

GÜMÜŞHANE (AA) – Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanlığına Eşref Balki seçildi.

İl Özel İdaresi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda, encümen üyeleri, meclis başkanı ve vekilleri seçildi.

Meclis üyelerinin oy birliği ile İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Eşref Balki, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Şehre güzel hizmetler yapmak için çalışacaklarını belirten Balki, “Bu süreçte değerli meclis üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, ilimizin kalkınması ve refahı için önemli adımlar atacağız. Tüm meclis üyelerimize destekleri ve güvenleri için şükranlarımı sunuyorum.” dedi.