Motosiklette 4 kişilik tehlikeli yolculuk kamerada
Karabük’te bir motosiklet şoförünün üç çocukla birlikte yaptığı tehlikeli seyahat cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Olay, Zonguldak Caddesi Cuma Pazarı mevkiinde meydana geldi. Bir motosiklet şoförünün 3 çocukla birlikte yaptığı seyahati görenler büyük şaşkınlık yaşadı.
Kendisinin ve çocukların hayatını tehlikeye atan motosiklettekilerin tehlikeli seyahatleri birebir istikamette seyir halinde olan araba şoförü tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Görüntülerde yalnızca şoför ile bir çocukta kask bulunduğu yer alıyor.
İl Emniyet Müdürlüğü gruplarının imgelerin toplumsal medyada yayılması üzerine şoförün tespiti için çalışma başlattığı öğrenildi.
Karabük’ün tarihi ilçesi Safranbolu ile Karabük şehir merkezi arasında yer alan Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı’nda, trafik güvenliğini tehdit eden bazı kaldırımlar gizli tehlike oluşturuyor. Özellikle bağlantı yollarının kesiştiği ve hastane önündeki kaldırımların ciddi tehlike oluşturduğu görülüyor.
ÇÖKEN KALDIRIMLAR VE TRAFİK TEHLİKESİ Bazı kaldırımların çökmesi ve yol seviyesine inmesi, sürücülerin ve yayaların güvenliğini riske atıyor. Ayrıca, kaldırımların ve kenar çizgilerinin belirgin olmaması, trafikte karışıklığa ve kazalara davetiye çıkarıyor. Bu nedenle, duyarlı sürücüler tarafından bulvardaki kaldırımların yenileme ve bakım çalışmalarının bir an önce başlatılması çağrısında bulunuldu.
YOL ÇİZGİLERİ YENİLENDİ SIRA KALDIRIMLARDA! Son haftalarda, yol üzerindeki çok yönlü şeritlerin sınırlarını belirleyen beyaz çizgilerin yenileme çalışmaları hız kazandı. Vatandaşlar, özellikle hastane önündeki kaldırımların güvenli hale getirilmesiyle ilgili acil adımlar atılması gerektiğini vurguladı.
YAYALAR VE SÜRÜCÜLER ENDİŞELİ İlçede yaşayan vatandaşlar ve sürücüler trafikte yaşanabilecek tehlikelerin önlenmesi adına çalışmaların ivedilikle tamamlanmasını talep ediyor. Güvenli ulaşım için yol ve kaldırımların bakım ve onarım çalışmalarının hızlandırılması büyük önem taşıyor.
YETKİLİLERDEN ÇÖZÜM VE İVEDİ MÜDAHALE ÇAĞRISI Karabük ve Safranbolu arasında yer alan D30 Karayolundaki kaldırımların yenilenmesi vatandaşların can ve mal güvenliği için gerekli tüm önlemlerin ivedilikle alınması bekleniyor.