Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
19 Eylül, 2022 17:30 tarihinde yayınlandı
0

Muhtardan Beşiktaş Başkanı Çebi’ye spor tesisi teşekkürü

Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Bayır Mahalle Muhtarı Mehmet Özen, Karabük‘e spor tesisi yapacaklarını duyuran Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye teşekkür etti.

Özen, yaptığı açıklamada, Kaptan Demir Çelik AŞ’nin eski genel müdürü Bekir Özbağ’ın cenaze töreni için 16 Eylül’de Karabük‘e gelen Çebi’nin, kentte bulunan şirketlerine ait atıl vaziyetteki demir ve çelik fabrikasının bulunduğu yere spor tesisi yaptıracağını söylediğini anımsattı.

Çebi’nin, Karabük‘e her zaman destek verdiğini aktaran Özen, şunları kaydetti:

“Doğup büyüdüğü yere ahde vefasını her fırsatta gösteren Sayın Ahmet Nur Çebi’ye, mahallemizde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde Kaptan Demir Çelik’e ait arsa üzerinde bir spor kompleksinin planlamasının düşünüldüğünü açıklaması, şahsım ve mahalle sakinlerimiz ile gençlerimizde büyük heyecan uyandırmıştır. Yapılması planlanan Yaşar Kaptan Çebi Spor Kompleksi’nin uzun yıllar Karabük ve Bayır Mahallemize hizmet edebilmesi için korunması noktasında şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza başta Yaşar Kaptan Çebi amcamız ve Kaptan Demir Çelik grubunun hiç şüphesi olmasın.”

Muhtar Özen, spor kompleksinin kente kazandırılması için tüm işlemlerde kolaylık sağlanacağını belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye de teşekkürlerini iletti. (AA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin