Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
19 Eylül, 2021 21:24 tarihinde yayınlandı
0

Nevzat Akbaş Çocuklarla Etkinliklere Katıldı

(Haber Merkezi)İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri okul ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Nevzat AKBAŞ beraberinde Şube Müdürü Muhammet Nuri ATASEVEN ile birlikte ziyaretini Merkez Çelik İş Ortaokuluna gerçekleştirdi.

Okul ziyaretinde ilk olarak teneffüs arasında olan öğrencilerin etkinliklerine katılarak onlarla eğlenceli oyunlarına ortak olan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ daha sonra öğrencilerin sosyal etkinliklerine dahil oldu. Ardından sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti ve tavsiyelerde bulundu.

Derslik ziyaretinin ardından okul idarecilerinden okulların mevcut durumu ve salgına karşı alınan tedbirler hakkında bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ okuldaki herhangi bir olumsuzluk olması durumunda anlık iletişim kurulması gerektiğinin önemini vurgulayarak “Okulda her şey yolunda ilerliyor. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin keyifleri yerinde. Devletimizin kendilerine sunmuş olduğu ücretsiz ders kitaplarını en etkili şekilde kullanıyorlar. Ders kitaplarımızda öğrencilerimizin kendilerini geliştirebileceği her türlü bilgi mevcuttur. Bu anlamda bu zorlu süreci başarılı bir şekilde idame ettirdikleri için okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. ” ifadelerine yer verdi.

Aynı gün içerisinde Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Berrin SARITUNÇ Merkez Çelik İş Ortaokulu Kütüphanesine kitap bağışında bulundu. İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, Çelik İş Ortaokulu’na yapmış olduğu bağışlardan ötürü Doç. Dr. Berrin SARITUNÇ’a teşekkür ederek başarılar diledi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 00:16 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu adliyesinde HSK kararnamesi: 7 isim gitti, 4 isim geldi

HSK’nin 4 bin 967 hâkim ve savcıyı kapsayan 2026 Yılı Ana Kararnamesi’nde, Bolu Adliyesinden 7 yargı mensubu başka illere tayin edilirken kente 4 yeni isim atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından hazırlanan 2026 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi yayımlandı. Türkiye genelinde 4 bin 967 hakim ve savcının görev yerini değiştiren kararname kapsamında, Bolu Adliyesinde de önemli değişiklikler yaşandı. Kararname ile Bolu’da görev yapan 7 hakim ve savcının tayini farklı illere çıkarken, kente 4 yeni isim atandı.

Bolu’dan giden isimler

Kararnameye göre Bolu Adliyesinde görev yapan ve tayini çıkan isimler ile yeni görev yerleri şu şekilde sıralandı: Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atandı. Bolu Hâkimi Aslıhan Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Hatice Kul Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına tayin oldu. Bolu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Ebru Üstünbaş, Ordu Cumhuriyet Savcılığı görevine getirildi. Bolu Hakimi Fatma Çiçek Bağcı, Elazığ Hakimliğine atandı. Bolu Hakimi Buket Sarışen, Konya Hakimliğine tayin edildi.

Bolu’ya atanan isimler

Farklı illerden Bolu Adliyesi kadrosuna dahil olan ve görevlerine başlayacak isimler ise şunlar oldu: İskenderun Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mahir Taştimur, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atandı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Osman Belen, Bolu Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine getirildi. Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Yusuf Erkan Bezgin, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı. Hatay Cumhuriyet Savcısı Furkan Hekimoğlu, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin