Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
16 Mayıs, 2015 10:13 tarihinde yayınlandı

Oğlundan 2 Yıldır Haber Alamayan Baba Kendini Astı

Karabük’te, 2 yıl önce 17 yaşındaki oğlunun haber vermeden evi terk etmesinden sonra psikolojik sorun yaşayan Salim Akgün (50), kendini iple tavana asarak hayatına son verdi. Olay, akşam saatlerinde Yeşil Mahalle Kavşak Sokakta bulunan Özgüven Apartmanı’nda meydana geldi. Eflani İlçesi’ne bağlı Çalı Kahvesi Köyü’nde yaşayan evli ve 6 çocuk babası Salim Akgün, 2 yıl önce 17 yaşındaki oğlu Muharrem Akgün’ün kimseye haber vermeden evi terk etmesinden sonra bunalıma girdi. Sorunlarını aşmak için psikolojik destek almaya başlayan Salim Akgün, televizyon programlarında da oğlunu bulabilmek için uğraştı. Ancak oğlundan haber alamayan TIR şoförü Akgün, Karabük’te eski iş arkadaşlarının kaldığı eve uğradı. Akşam saatlerinde eve gelen arkadaşları Akgün’ü odada tavana iple asılı olarak buldu. Olay yerine gelen ekiplerin incelemesinin ardından Salim Akgün’ün cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Temmuz, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı

Taklalar atan otomobil uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu: 5 yaralı

Bartın’da yoldan çıkan ve içerisinde 3’ü çocuk 5 kişinin bulunduğu araba uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.
Bartın istikametinden Amasra Bozköy istikametine gitmekte olan ve ismi öğrenilemeyen şoför yönetimindeki 34 LG 2709 plakalı araba, virajı alamayarak yoldan çıktı. İçerisinde 3’ü çocuk 5 kişinin bulunduğu araç, taklalar atarak uçuruma yanlışsız sürüklendi. Son anda uçurumun başında duran araçtaki 5 kişi yaralandı.
Yaralılar, olay yerine gelen sıhhat gruplarının müdahalesinin akabinde Bartın’daki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle ulaşımın denetimli sağlandığı yol ise aracın kaldırılmasının akabinde olağana döndü

Bizi sosyal medyadan takip edin