Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
25 Şubat, 2017 00:01 tarihinde yayınlandı
0

“Öğrencilerin Taşıma Güvenliği” Konulu Toplantı Yapıldı

Eflani Kaymakamlığı tarafından servis şoför ve sahiplerine yönelik “Öğrencilerin Taşıma Güvenliği” toplantısı yapıldı.

Toplantıya Eflani Kaymakamı Seyfullah Ordueri, Jandarma Komutanı Rıfat Göktürk, Milli Eğitim Müdürü Şükrü Sever ve kurum amirleri katıldı.

Eflani Çok Programlı Lisesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Eflani Kaymakamı Seyfullah Ordueri, taşıma hizmetinin iyi yapılmasının önemine dikkat çekti.

Ordueri konuşmasının devamında; “Çocuğum da servisle taşınıyor. Genel olarak servislerden görebildiğim kadarıyla çok ciddi bir sıkıntımız yok. Memnuniyet var. Muhakkak ki eksiklikler, yanlış anlamalar olur. Karşılıklı iletişimin kopukluğu da eksiklikler doğuruyor. Ama biz önce çocuklarımızın ve gençlerimizin güvenli taşınmasını istiyoruz. Yapılan iş çok ciddi. Huzurlu olsun, sağlıklı olsun, güvenli olsun, güzel olsun. Servislerle ilgili bize gelen en çok şikayetlerden birisi servislerin hızlı kullanıldığı, çocukların bazen evinin önünde indirilmediği gibi şikayetler geliyor” dedi.

Kaymakam Ordueri’nin konuşmasının ardından Öğrencilerin taşıma güvenliğinin artırılması için neler yapılabileceği ve köylere ulaşımdaki sorunlar ele alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.