Okan KÜÇÜK Yorumluyor 21 Eylül 2023

Okan KÜÇÜK Yorumluyor 21 Eylül 2023

Yayın: 21.09.2023 09:59
Paylaş:
A+ A-

MHP Karabük İl Kongresi yapıldı. Kongreyle ilgili yorum haberlere devam ediyorum.

MHP Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin kongre de yaptığı konuşma salondan büyük alkış aldı.

Konuşmasının bir yerinde

ŞU ANDA AK PARTİ’NİN İÇİNDEKİ FETÖ ARTIKLARI CUMHUR İTTİFAKINI ZEDELEMEYE ÇALIŞMAKTADIR…, dedi.

O sıra da Ak Parti İl Başkanı Ferhat Salt’ta salondaydı. Konuşmaları duydu.

Bu konu da bazı Ak Partililer de ciddi bir tepki oluştu.  Bana ulaşanların tepkileri şöyle.

Bazı Ak Partililer ‘ 5000 Evler’deki açılışta bile sürekli bir şekilde Ak Parti’ye yönelik olumsuz eleştiri yapan kendisi.  AK PARTİLİLER  KARABÜK’TEN ELİNİ ÇEKSİN BİZ GEREKENİ YAPARIZ DİYEN, kendisi. Biri çıkıp kendisine bir cevap verirse bu Cumhur İttifakını zedelemek mi oluyor ?

KENDİSİ AK PARTİ’Yİ İSTEDİĞİ GİBİ ELEŞTİRECEK, BİRİ ÇIKIP BAŞKAN VERGİLİ’Yİ ELEŞTİRİNCE  FETÖ ARTIĞI OLACAK, Bu  siyaset tarzı ve hitabıyla Ak Partililerden her geçen gün kopuyor, farkında değil.

Kendisinin ORTAK ADAY OLMAK İSTEDİĞİ BELLİ. Ama Ak Partililerin oy vermeye ona eli gitmez.’ diyorlar.

Yine bazı Ak Partililer, ‘AK Parti’nin KURUMSAL KİMLİĞİNE AĞIR BİR SALDIRI var. Ak Parti’nin içinde fetö artıkları var söylemi asla kabul edilemez. Ve il Başkanı buna sessiz kalmayarak bir açıklama  yapmalı.

Tamam biz Başkan Vergili’nin çekeceği mindere gelmeyelim, laf dalaşına girmeyelim diyoruz ama burada AĞIR VE KABUL EDİLEMEZ bir saldırı var.

YA BAŞKAN VERGİLİ ÇIKSIN AÇIKLASIN KİMMİŞ, KİMLERMİŞ AK PARTİ İÇİNDEKİ FETÖ ARTIKLARI ? KAMUOYU DA HERKES DE ÖĞRENSİN, YA DA İL BAŞKANI BU KABUL EDİLEMEZ KONU DA ÇIKIP BİR AÇIKLAMA YAPSIN.

Aksi takdirde Ak Parti içinde FETÖ ARTIKLARI var ifadesi kabul edilmiş olur. Bunu asla kabul etmiyoruz.’ diyorlar.

Bu konu önümüzdeki günler de gündem olmaya devam edecek gibi.

Ak Parti İl Başkanından bazı Ak Partililerin beklediği açıklama gelecek mi , bilinmiyor…

*

MHP KONGRESİNE GELEN ELEŞTİRİLER

MHP Kongresinde salonun tıklım tıklım dolu olduğunu, salonda bulunanlar büyük bir uyum içinde olduğunu, salonda tek bir çatlak sesin çıkmadığını, konuşmalar hep alkışlarla karşılandığını , birlik ve beraberlik içinde bir kongrenin yapıldığını önceki yorum haberimde yazdım.

Tabi  eleştiri getirenler de var.  Hatta yazmıştım , eleştiri getirenlerden bazıları bana

MHP Zonguldak önceki İl Başkanı Varol Demirköse’nin kongre de olduğunu; Demirköse’nin daha 10 -15 gün önce MHP Zonguldak Başkanı  Mustafa Öztürk ile kongre de bulunan MHP MKYK Üyesi Murat Kotra’yı,  kendisini tehdit ettikleri gerekçesiyle Savcılığa şikayet ettiklerini söylemişlerdi..

MHP Zonguldak önceki il başkanlarından olan Hamdi Ayan’ın da kongre de olduğunu söyleyenler. Demirköse’nin Ayan’ı, Yenice’den  MHP Belediye Başkan Adayı yaptırmak için  bir süredir çalıştığını, Ayan’ında   Yenice’ye gidip geldiğini söylemişlerdi.

Ben ismi geçenleri şahsen tanımıyorum zaten.

Bu söylenenler boş bir iddia mıdır , yoksa temeli var mıdır ?  Bu konu da MHP İl Başkanı veya Belediye Başkanı bir açıklama yapmak isterler mi bilmiyorum. Köşe yazılarım açıktır tabi ki…

*

MHP’DE DEMOKRASİ YOK, SÖYLEMLERİ

MHP de parti içi demokrasinin çoktandır rafa kaldırıldığını söyleyenler var.

Parti içinde üyenin, delegenin seçtiği yöneticilerin ,hiç bir gerekçe gösterilmeden bir yazı ile birilerinin isteği doğrultusunda Genel Merkez eliyle  görevden alındığını söylüyorlar.

Yenice’de  hiç bir gerekçe gösterilmeden bir yazı ile  ilçe teşkilatıyla birlikte görevden alınan Ergün Karakırık örneğini veriyorlar.

Önceki kongre de aday olmak isteyen   kişinin  engellendiğini söylüyorlar. Önceki kongre de kendisi engellendi ama sonrdan  belediye de bir şirkette yönetim kurulunda ve şu an ki yönetimde kardeşi yer aldı diyorlar.

Bu kongre de aday olmak isteyip  engellenenler olduğunu söylüyorlar.

Karabük’te kim ile, ilçeye aday olmak istiyorsa bir şekilde engelleniyor, GERÇİ MEVCUT DELEGE YAPISIYLA BİRİLERİYLE ARASI İYİ OLMAYAN KİMSE ZATEN BAŞKAN DA SEÇİLEMEZ, diyorlar.

Ülkücü harekete, partiye ömrünü verenler, hizmet edenler büyük çoğunlukla zaten belirleyici hiçbir yer de yok, yönetimler de büyük çoğunlukla yoklar , diyorlar.

Delegasyon yapısını birilerinin  eline geçirdiği bir sistem de,  ömrünü davaya harcayanların siyaset yapma hakkı da engellenmiş oluyor, birilerinin yörüngesine girmiş olanların, bazı yararlar sağlayanların sus- pus olduğu, konuşamadığı bir yapıya dönüştü, diyorlar.

Bakın bunlar da ağır iddialar …

Bence  HANGİ PARTİ OLURSA OLSUN KİMSE HİÇBİR PARTİYE yahut kendi partim dediği partiye – partilere böyle sert eleştiriler getirmemeli bence.

Bu  tarz eleştirilerin çözüme dönük bir yönü yok çünkü.

Ama bu engellenemez de…

Görmezden de gelinemez.

Ben,bana hangi partiden olursa olsun bana ulaşan eleştiri ve yorumları, o yorumları getirenler aksini istemedikçe isimleri bende kalmak kaydıyla yazıyorum, aktarıyorum.

PARTİLER DE KENDİ  PARTİDAŞLARINDAN GELEN ELEŞTİRİLERİ BİLSİNLER, YANLIŞ VARSA DÜZELTSİNLER , KENDİLERİ DE YARARLANSINLAR DİYE yazıyorum.

Yazmaya da devam edeceğim…

Tabi eleştirel  olarak yazılmak rahatsız edici bir durum oluşturabilir.

Ben kendime adıma şunu söyleyebilirim, benim çok şükür kimseyle derdim yok, bir nevi aracı olarak bana ulaşan görüşleri olumlu-olumsuz görüşleri hem bilinsin hem faydalanılsın diye yazıyorum.

Ama bence her parti için ve toplamda Karabük için sevgi- saygı her şeyin üstündedir. Ayrılıktan azap birlikten kuvvet doğar, denilmiş.  Hangi parti olursa olsun Karabük’ün yükselişi birlikte olur…

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da silahlı kavgada 16 yaşındaki genç yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'da silahlı kavgada yaralanan 16 yaşındaki genç tedavi altına alındı.

Bahçelievler Mahallesi Melikgazi 1. Sokak'ta iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı.

Kız arkadaşının kavga ettiğini öğrenince sokağa giden B.C.D'nin (17) tabanca ile karşı tarafa ateş etmesi sonucu A.H.Ö. (16) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı, sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şüpheli B.C.D. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Saldırı anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.