Okan KÜÇÜK Yorumluyor 23 Ağustos 2023

Halil Kızılyer
Yayın: 23.08.2023 13:43
A+ A-

Karabük Üniversitesi’ne Cumhurbaşkanımız tarafından atanan yeni Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

HEM KARABÜK AJANS 78 HABER SİTESİ İMTİYAZ SAHİBİ OLARAK HAYIRLI OLSUN DEDİM, HEM DE BİRLİK MEDYA OLARAK HİSSEDARLARIMIZLA BİRLİKTE HAYIRLI OLSUN DEDİK.

Her iki ziyarette de şunu gördüm.

Yeni Rektörümüz   bir  yılı aşkındır zaten Karabük Üniversitesinde Adalet MYO Müdürü olarak görev yaptığı için zaten Karabük’ü ve Üniversiteyi yakinen tanıyor.

Geriden gelen bazı projeleri  var. Şimdi o projeleri hayatiyete geçirme vakti geldi.

Tabi önceki Rektörümüz Refik Hoca zamanında ve Kurucu Rektörümüz Burhanettin Uysal (Allah rahmet eylesin) zamanında kurulan , büyüyen, gelişen Üniversitemizi, daha da büyütmek ve  geliştirmek üzere hızlıca kolları sıvamış durumda.

Üniversitemiz daha hızlı bir döneme girecek gibi görünüyor.

Öncelerden devralınan bayrak daha üst noktalara götürülecek inşallah.

Mikro milliyetçilik yapanlar da az sayıda olsa da var. Ama Karabük’ü ileriye götürecek, Karabük’e bir çivi çakacak olan herkesi biz Karabüklü olarak kabul ediyoruz zaten.

Karabük Üniversitesinde Karabüklü Rektör Yardımcıları         

Karabüklülerde KBÜ’ye Karabüklü bir Rektör atanması talebi vardı.

Ama yeni Rektör zaten Karabük Üniversitesi içinden bir isimdi.

MİLLETVEKİLİMİZ ALİ KESKINKILIÇ, ‘YA KARABÜKLÜ BİRİ YA DA KARABÜK ÜNİVERSİTESİNİN İÇİNDEN BİRİ REKTÖR OLACAK.’ DEMİŞTİ ZATEN.

Yeni Rektörümüze hayırlı olsun ziyaretine gittiğimde bir süre  sohbet ettik. Basınla paylaşılabilecek ölçüde   hedefleri konusunda bazı bilgiler verdi.

Şehirle – Üniversiteyi kaynaştırma noktasında adımları olacağından ve yabancı öğrenciler konusunda daha nitelikli  uluslararası öğrenci noktasında çalışmaları olacağını söyledi.

Karabük bu 2 konuyu çok merak ediyordu…

Tabi daha da önemlisi,  KARABÜK KÖKENLİ 2 YENİ  REKTÖR YARDIMCIMIZ  GÖREVE BAŞLADI.

PROF. DR. İSMAİL RAKIP KARAŞ VE PROF. DR. ELİF ÇEPNİ…

2 değerli Karabük kökenli Hocamız. Bugün KBÜ’de rektör yardımcı olarak görev yapıyorlar.

Diğer REKTÖR YARDIMCISI DA  PROF. DR. HASAN SOLMAZ…

İLGİNÇ OLANI BU 3 DEĞERLİ HOCAMIZ DA KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İÇİN HAYALLERİ OLAN, PROJELERİ OLAN REKTÖR ADAYLARIYDI…

Yeni Rektörümüzün 3 Rektör Adayını , Rektör Yardımcısı yapması neresinden bakarsanız ilginç, manidar.

HANİ BAZI  KOLTUK PEŞİNDEKİ KİŞİLER, ÖZ GÜVENİ DÜŞÜK KİŞİLER, LİYAKATSIZ KİŞİLER, KENDİSİNE RAKİP OLABİLECEK VE KENDİ YERİNE TALİP OLMUŞ OLAN KİŞİLERİ ÖNEMLİ GÖREVLERE GETİRMEZLER HATTA ÖNEMSİZLEŞTİRİP ADETA MOBBİNG UYGULARLAR.

Fatih Hoca ise   3 rektör adayını Rektör yardımcısı yaptı. İKİSİ DE KARABÜKLÜ…

Yani bu noktadan bir bakışla  Rektörümüzün  Karabük Üniversitesi için önemli  bir isim olduğu ortaya çıkıyor bence…

Tabi Karabük Üniversitesi göz bebeğimiz.

Gelişmeleri yakinen takip ederek kamuoyuna güzel haberler vereceğime inanıyorum.

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesiyle fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.09.2024 20:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesi kapsamında, tüketicilerine sunduğu fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt'ın TechArena konsept mağazasının Sanal Gerçeklik platformu Spatial.io üzerinde oluşturulan, cep telefonu, tablet, bilgisayar ve VR gözlüklerden ziyaret edilebilen Dijital İkizi, bu kez MediaMarkt mağazalarında konumlandırılan VR alanları üzerinden 3D internet ortamında deneyimlenebilecek. Tüketiciler Metaverse evrenindeki mağazada sanal tura çıkabilecek ve beğendikleri ürünleri satın alabilecek.

MediaMarkt'ın tüketicilere fiziki dünya alışveriş deneyiminin etkileşimli ve ileri teknoloji odaklı bir versiyonunu sanal gerçeklik ortamında sunmak amacıyla başlattığı Dijital İkiz projesi, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere alternatif, etkileşimli ve eğlence dolu bir gezinti ve alışveriş deneyimi sunuyor.

MediaMarkt'ın İstanbul, İzmir ve Ankara'da bulunan mağazalarını ziyaret eden tüketiciler, bu mağazalarda konumlandırılan özel deneyim alanlarındaki VR gözlüklerini kullanarak Tech Arena mağazasının olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini bulundukları yerden keşfedebilecek.

Tüketicilerin son teknoloji ürünleri Metaverse evreninin büyüleyici ortamında farklı bir bakış açısından inceleyerek deneyimleyebilecekleri VR deneyim alanları eylül itibarıyla tüketicilerin deneyimine sunulacak ve 2025'in ocak ayına kadar MediaMarkt'ın İstanbul Marmara Park Tech Arena, İzmir Optimum ve Ankara Kentpark mağazalarında ziyaret edilebilecek.