Okan KÜÇÜK Yorumluyor 2 Ekim 2023

Okan Küçük
Yayın: 01.10.2023 12:56 |Güncelleme: 02.10.2023 11:01
A+ A-

MEĞER 40 KM’LİK  DEPREM FAYI HATTI ÜZERİNDE YAŞIYORMUŞUZ.

Karabük’te doğdum, 45 yıldır da Karabük’te yaşıyorum. Karabük’te  deprem fayı olduğunu

Adının da  KARABÜK FAYI olduğunu, 40 km uzunluğunda olduğunu, eğer BİR DEPREM ÜRETİRSE 7 BÜYÜKLÜĞÜNDE olabileceğini  ilk kez duydum.

Malum Karabük’te YAPAY GÜNDEM OLUŞTURMA VE BOŞ BOŞ İŞLERLE , KISIR ÇEKİŞMELERLE GÜNDEMİ  LÜZUMSUZ YERE MEŞGUL EDEN BAZI SİYASİLERDEN bugüne kadar bu konu da tek bir çaba, faaliyet, görmedik çünkü.

KARABÜK FAYı  diye 40 km uzunluğunda bir fay var da, bununla ilgili bugüne kadar tek bir çalışma, araştırma- inceleme yapılmış mı ?

Varsa yoksa laf kavgasında ben seni yendim, ben herkese fena laf çakarım yarışları…

Karabük Milletvekili Cevdet Akay’a teşekkür ediyorum.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye teşekkür ediyorum.

Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Konfederasyonu ve Karabük Dernekler Federasyonuna teşekkür ediyorum.

DEPREM GİBİ SİYASETÜSTÜ BİR KONUDA Safranbolu’da gerçekleştirilen zirvede, Karabük’ün  geleceği için önemli mesajlar verildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Yer Bilimci  PROF. DR. NACİ GÖRÜR,  40 KM’LİK KARABÜK FAY HATTI ÜZERİNDE YAŞIYORSUNUZ ve bunu mutlaka araştırmalı- incelemelisiniz, dedi.

Bizim bazı siyasetçilerin bugüne kadar umurunda olmamış, bugünden sonra olur mu göreceğiz.

Bazı siyasetçilerimizin hakaret etme, laf çakma yarışından başka bir işi yok…

(Karabük hentbol takımına yıllık 400 bin TL lazım, Büyük başarı öyküsü yazan takıma başka iller de o ilin belediyeleri sponsor oluyor. Karabük’te bu takım sahipsiz diye yorum haber yapıyorum, kimin umurunda ? Neyse… )

BU ZİRVEYİ DÜZENLEYEN MİLLETVEKİLİ CEVDET AKAY’A, BELEDİYE BAŞKANI ELİF KÖSE’YE, TÜMBİKON VE KARDERFED’E GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

İnşallah  40 km’lik Karabük fayıyla ilgili gerekli araştırma ve incelemeler yapılır ve alınması gereken tedbirler için harekete geçilir.

Karabük siyaseti yapay gündemlerden kurtulur da , gerekli işlere yoğunlaşır inşallah.

*

 TİMURÇİN SAYLAR, EKİP TOPLANTISI

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Ak Parti Eski İl Başkanlarından Timurçin Saylar,  Karabük Beledie Başkanlığı Adaylığı için kollar sıvamış.

Geçen hafta YENİŞEHİR’DE HALI SAHA DA ESKİ EKİBİNİ TOPLAYARAK, İSTİŞARE yapmış.

Eski ekibi de ‘Aday sen olmalısın,  sadece sen kazanırsın, arkandayız,’ gibi destek mesajları vermiş.

O toplantı sonrası BAZI AK PARTİLİLER, bazı değerlendirmeler de bulundular .

Bazı Ak Partililer diyor ki ; “ Timurçin Saylar ve ekibi  toplantı yapmış, ekibi Saylar’ı gazlamış, Vergili’yi sen yıkarsın demiş olabilir de;  ÖNCEKİ BAŞKAN SAYLAR VE EKİBİ AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN NEDEN İSTİFA ETMİŞLERDİ. ÖNCE ONU BİR AÇIKLASINLAR.

Ak Parti iktidar , Ak Parti yönetmeye devam ediyor iken  2017’DE DURDUK YERE Mİ İSTİFA ETTİ ? YOKSA İSTİFA ETMESİ TALİMATI MI VERİLDİ ?

İstifa ettiyse başkan olduğu partinin neyini beğenmedi de , ya da yönetmeyi mi beceremedi de mi  istifa etti ?

Genel Merkez Yöneticileri istifasını istediyse, kendisini başarısız mı buldular neden istifasını istediler ?

Önce bu konuyu bir aydınlığa kavuştursun, diyorlar.

Eski ekibiyle birlikte istifa etmişti.

Başarılı olmak istiyorsa kadroya yeni isimleri katması gerekir.

Aynı kadroyla sahaya çıkacaksa, yeni isimleri kadroya dahil etmeyecekse sonuç şimdiden belli.

Aynı ekip aynı kadro beraber istifa etmişlerdi, oradan anlayın gerisini.’ Diyorlar.

 

Okan KÜÇÜK’ün Tüm Yorum Haberleri İçin Burayı Tıklayınız:

https://bolgeninsesigazetesi.com/author/okank

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesiyle fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.09.2024 20:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesi kapsamında, tüketicilerine sunduğu fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt'ın TechArena konsept mağazasının Sanal Gerçeklik platformu Spatial.io üzerinde oluşturulan, cep telefonu, tablet, bilgisayar ve VR gözlüklerden ziyaret edilebilen Dijital İkizi, bu kez MediaMarkt mağazalarında konumlandırılan VR alanları üzerinden 3D internet ortamında deneyimlenebilecek. Tüketiciler Metaverse evrenindeki mağazada sanal tura çıkabilecek ve beğendikleri ürünleri satın alabilecek.

MediaMarkt'ın tüketicilere fiziki dünya alışveriş deneyiminin etkileşimli ve ileri teknoloji odaklı bir versiyonunu sanal gerçeklik ortamında sunmak amacıyla başlattığı Dijital İkiz projesi, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere alternatif, etkileşimli ve eğlence dolu bir gezinti ve alışveriş deneyimi sunuyor.

MediaMarkt'ın İstanbul, İzmir ve Ankara'da bulunan mağazalarını ziyaret eden tüketiciler, bu mağazalarda konumlandırılan özel deneyim alanlarındaki VR gözlüklerini kullanarak Tech Arena mağazasının olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini bulundukları yerden keşfedebilecek.

Tüketicilerin son teknoloji ürünleri Metaverse evreninin büyüleyici ortamında farklı bir bakış açısından inceleyerek deneyimleyebilecekleri VR deneyim alanları eylül itibarıyla tüketicilerin deneyimine sunulacak ve 2025'in ocak ayına kadar MediaMarkt'ın İstanbul Marmara Park Tech Arena, İzmir Optimum ve Ankara Kentpark mağazalarında ziyaret edilebilecek.