OKUL SPORLARI 3x3 BASKETBOL YILDIZLAR GRUP BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

EOEsra Oğuzkağan Özkan5 Nisan 2024, 14:261 dk okuma
OKUL SPORLARI 3x3 BASKETBOL YILDIZLAR GRUP BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ev sahipliği yapılan "Okul Sporları 3x3 Basketbol Yıldızlar Grup Müsabakaları" bugün sona erdi.

03-05 Nisan 2024 tarihleri arasında 10 ilin katıldığı, 17 Takım olmak üzere 68’e yakın sporcunun katılımı ile düzenlenen Okul Sporları 3x3 basketbol grup müsabakaları Karabük'te gerçekleştirildi.
Yenimahalle Spor Salonu'nda bugün sona eren final maçları ilk olarak Eskişehir ve Bartın arasında oynandı. Ardından Eskişehir'in galibiyeti ile Ankara ve Eskişehir arasında kıyasıya maç başladı ve maçın kazananı Eskişehir oldu. Grup maçlarında kazanan ilk dört okul takımı final maçlarına katılmaya hak kazandı. Ankara Ülkü Akın Ortaokulu Antrenörü Demet Yatarkalkmaz ve öğrencileri müsabaka sonrası Safranbolu'yu gezerken objektiflerimize takıldı.
"Safranbolu'yu Çok Sevdik"
Karabük'te spor salonunda kıyasıya mücadele veren Ankara Ülkü Akın Ortaokulu öğrencileri Irmak Akgüllü, Eylül Yataryatmaz, Masal Kavin Kardaşgiden, Eda Yatarkalkmaz ve Antrenörleri Ümit Durgun ile Demet Yatarkalkmaz Safranbolu'yu gezme imkanı buldu. Safranbolu'yu çok sevdik diyen Ülkü Akın Ortaokulu öğrencileri bugün grup ikincisi oldu. Karabük'te spor salonunun çok güzel olduğunu vurgulayan Antrenör Yatarkalkmaz, çok iyi ağırlandıklarını ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.
Karabük'te gerçekleştirilen müsabakalarda Eskişehir, Ankara, Bartın ve Adapazarı okullarının basketbolcuları, Türkiye finali için  1-5 Mayıs tarihlerinde Mardin'e gitmeye hak kazandıkları bildirildi. (Esra Oğuzkağan Özkan)
  
 

İlgili Haberler

Tümü

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.

ReklamSol Reklam
ReklamSağ Reklam