blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
06 Şubat, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı

Ordu’da kar yağışı eğlenceye dönüştü

Ordu’nun yüksek kısımlı ilçelerinde kar yağışı tesirli olurken, 530 metre yüksekliğindeki Boztepe’ye çıkan vatandaşlar kar yağışının keyfini çıkardı. Birtakım vatandaşlar kartopu oynayıp karda kayarken, kimisi ise kar üzerinde meşhur Ordu pidesi yiyerek çay içti.
Ordu’da dün yüksek bölümlerde ve yaylalarda başlayan kar yağışı sonucu 530 metre yüksekliğindeki Boztepe bugün itibariyle beyaza büründü. Kartpostallık manzaraların oluştuğu Boztepe’ye vatandaşlar fotoğraf çektirirken, birtakım vatandaşlar kartopu oynadı. Ağır bir insan kalabalığının olduğu Boztepe’de vatandaşlar, karın keyfini çıkarttı.

Kar üzerinde pide yediler
Çocuklarını alan aileler poşetlerle kaymaya çalışırken, kimi vatandaşlar ise kar üzerinde güreş etti, kimisi ise meşhur Ordu pidesini yiyerek, çay içti. Kimi işletme çalışanları ise tesislerinin çatılarında bulunan karları kürek yardımıyla temizlerken, kimisi ise işletmelerinin önüne kardan adam yaptı.

"Çok eğlenceli"
Kar yağışı sonrası Boztepe’ye çıktıklarını söyleyen Hatun Çakır, "Kar yağdığını görünce oynamaya geldik, eğlenceli oluyor, çok seviyorum. İnsanların bu karı değerlendirmesi lazım. Kardan adam yapıyorduk, kartopu oynuyoruz" dedi.
Mevlüt Cet isimli vatandaş, "Boztepe’yi çok seviyoruz, burası bütün Orduluların, çok hoş bir yer. Çok kalabalık var, biz de gezmek için geldik" diye konuştu.
Almanya’da yaşayan arkadaşı ile imajlı sohbet ederek, Boztepe’deki kar hoşluğunu gösteren Yüksek Çelebi, "Güzel olan Ordumuz, Boztepe’deki kar yağışı sonrası daha da hoş oldu. Almanya’dan bir arkadaşıma bu hoşluğu gösteriyorum" tabirlerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 02:52 tarihinde yayınlandı

Park halindeki tırların dorselerini ateşe verdiler

Karabük’te kimliği meçhul kişi yahut şahıslarca yanıcı husus dökülerek ateşe verilen iki tırın dorsesinde maddi hasar oluştu.
Olay, Bayır Mahallesi Plevne Caddesi’nde meydana geldi. Park halinde bulunan iki tırın dorsesi kimliği bilinmeyen kişi yahut şahıslarca ateşe verildi. Alevleri fark eden vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye takımları sevk edildi. Kısa müddette olay yerine gelen takımlar alevlere müdahale ederek yangını söndürdü.
Yangında tır dorseleri ziyan görürken, olay yeri inceleme takımları alanda çalışma başlattı.
Şüphelilerin evvel tır lastiklerine yanıcı ve uçucu husus sürerek yakmaya çalıştıkları, akabinde da başarılı olamayınca dorseleri ateşe verdikleri öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin