Geçtiğimiz hafta Karabük-Zonguldak demir yolu açılış töreni için önce Karabük’e, ardından ise Zonguldak’a giden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanı Binali Yıldırım’ın Zonguldak ziyareti esnasında Filyos limanı ile ilgili bakan Yıldırım ile yaptıkları görüşmeyi değerlendiren AK Parti Zonguldak milletvekili Hüseyin Özbakır,Filyos liman projesi için 1 ay içinde kazma vurulacağını bildirdi.
Karabük İlini ve KARDEMİR A.Ş’yi de yakından ilgilendiren Filyos projesi ihalesinin yapıldığını ve bir ay içinde kazma vurulacağını belirten AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, “Filyos Projesiyle ilgili ihale 585 milyon TL’ye yapıldı. Bir ay içinde kazma vurulacak. Bana 10 gün içinde denildi ama ben bir ay diyorum. Bir ay sonra limanla ilgili kazma vurulacak ve oraya hareket gelecektir. Bu çalışma sonrasında da insanlarımız da orada çalışmaya başlayacak. Bakanımızla mevcut problemleri konuştuk. Kilimli’den sonra 822 milyon TL’lik bir ihale ile sahil Bartın’a bağlanacak. Mithatpaşa Tüneli’nin karşısından doğru Ilıksu’ya bağlanacağız. Biraz zaman alacak ama Zonguldak kısa zamanda rahatlayacak” şeklinde konuştu.
GENEL
07 Şubat 2023GENEL
07 Şubat 2023GENEL
07 Şubat 2023EĞİTİM
07 Şubat 2023GENEL
07 Şubat 2023GENEL
07 Şubat 2023Galatasaray
22 +30 54Fenerbahçe
21 +28 45Başakşehir
21 +11 40Beşiktaş
21 +15 39Adana Demir
21 +18 38Trabzonspor
22 +5 38Kayserispor
21 +4 32Konyaspor
21 +2 27Karagümrük
21 +3 26Gaziantep FK
22 +1 25Alanyaspor
22 -8 25Sivasspor
22 -5 24Antalyaspor
21 -8 24Hatayspor
21 -19 23MKE Ankaragücü
21 -9 22Kasımpaşa
22 -14 22Giresunspor
21 -18 21İstanbulspor
22 -22 21Ümraniyespor
21 -14 14Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
bu projeyi yakından takip ediyorum şimdilik laf ve sözlerde umarım kısa zamanda başlar ayrıca hükümetin ve bölgenin sevdiği mehmet ali şahin varken
Syn m.sahin iki dönem once verdiği sözleri tutmak yerine (liman,ddy arazileri,Eflani cam Fab,kalkınmada öncelikli il,teşvikler ….vb.) çelik ise köylüsunu atmakla uğraşıyor.
Kardemir böyle bol kepçeden çuvalla belli bir kaç kişiye saçar savurur ondan sonra da göstermelik olarak çay kaşığıyla geri almaya çalışıp satınalma yaparken bir iş için ikiyüz firmadan teklif isterler. Dostlar alışverişte görsün. Hem hani toplam kalite felsefesi vardı. Toplam kaliteye göre milyon tane tedarikçiyle mi çalışılması lazım acaba? 2016 yılında 1990 ların modası geçmiş çağdışı alım satım politikaları. Bu kadrodan ne beklenir ki zaten?
bu kadar önemli bir proje karadenizi ve bölgenin insanlarını ticaretle tanıştıracak ama hükümet pek agırdan alıyor
Kazmayı vurup devamı seneye mi diyecekler? Bütçede Filyos limanı için kaç lira ödenek ayrılmış? Hiç kimse bundan bahsetmiyor. Ödenek yoksa müteahhit biraz balon uçurur, havaya cıvıl cıvıl yaldızlı kağıt savurur, birkaç metreküp beton atar sonra “hadi bana eyvallah!” deyip ceketini alıp gider….