Özçelik-İş Sendikası Genel Merkez kongre tarihi belli oldu

Özçelik-İş Sendikası Genel Merkez kongre tarihi belli oldu

Yayın: 07.06.2022 18:06
Paylaş:
A+ A-

Ekim ayında yapılacağı açıklanan Özçelik-İş Sendikasının 15. Olağan Genel Kurulu 16-17 Temmuz tarihinde yapılacak.  Genel Başkan Yunus Değirmenci; “Kardemir çalışanlarıyla, Karabük Şube Başkanımız Kenan Yılmaz ve ekibiyle önümüzdeki 4 yılı daha da başarılı geçirebilmek için el birliğiyle, güç birliğiyle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı ve genel başkan adayı Yunus Değirmenci Özçelik-İş Sendikası 15. Olağan genel kurulunun 16-17 Temmuz tarihleri arasında Ankara GREEN Park Otelde yapılacağını söyledi.

Daha önce Ekim ayında yapılacağı açıklanan Özçelik-İş Sendikasının Genel Merkez Olağan Genel Kurulu Temmuz ayına alındı. Türkiye genelinde 16 şubesi olan ve 260 delegenin oy kullanacağı Özçelik-İş Sendikası 15. Olağan genel kurulunda mevcut Genel Başkan Yunus Değirmenci ve genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel başkanlık için yarışacaklar. Genel kurulun 16-17 Temmuz tarihleri arasında yapılacağını ilk kez gazetemize açıklayan Genel Başkan Yunus Değirmenci yaptığı açıklamada “Bu güzide sendikamızı temsil etmekten onur şeref duyduğumuz Özçelik-İş Sendikasının bütün Türkiye’deki üyeleri tarafından seçilen şubeleriyle ve delegeleriyle birlikte 16-17 Temmuz 2022 tarihinde Ankara GREEN Park Otelde 15. Olağan genel Kurulunu büyük bir heyecanla hayata geçireceğiz.

Burada Özçelik-İş Sendikası dendiği zaman ilk Karabük akla gelir. Türkiye’nin her tarafına Karabük’ten yola çıkan Özçelik-İş Sendikası büyüyerek, güçlenerek Türkiye’nin her tarafında 45 bin üyesi ile daha da ileriye yol alacak bir durumda. Ben Karabük’e, KARDEMİR’e,  KARDEMİR çalışanlarına, Karabük Şubemize, başarılı bir Şube Başkanımız orada, üyelerimize, delegelerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum.  15. Olağan Genel Kuruldan sonra yeni bir dönem başlayacak, bu dönemde yine merkez Karabük olacak.  Karabük’ten aldığımız heyecanla, destekle 45 binleri, 50 binlere,  100 binlere taşımanın heyecanı içersinde Karabük halkından ve KARDEMİR çalışanlarından gerekli desteği göreceğimi umut ediyorum.  Bu anlamda da her dönem başımız sıkıştığında da koşup destek istediğimiz  Karabüklünün KARDEMİR’de çalışan üyelerimizin bu süreçte de bizlere sahip çıkacağını düşünüyorum. Özçelik-İş Sendikası kazandığı zaman Karabük kazanıyor, Karabük kazandığı zaman Karabük halkı kazanıyor neticede KARDEMİR’in daha güçlenmesi ile birlikte Türkiye kazanıyor. Bugün dünya şirketleri arasına girmiş bir KARDEMİR’in Türkiye’ye, çalışanlarına, Karabük halkına ve Özçelik-İş Sendikasına yaptığı katkılar herkes tarafından biliniyor. KARDEMİR’in başında da alanlarında gerçekten tecrübeli, işçiye ve fabrikaya sahip çıkan bir yönetim ve Yönetim Kurulu Başkanı var. Onlarla sırt sırta, omuz omuza verdik bundan sonra da hem Alparslan Beyle, hem Yönetimle, Kardemir Çalışanlarıyla, hem de Karabük Şube Başkanımız Kenan Yılmaz ve ekibiyle önümüzdeki 4 yılı daha da başarılı geçirebilmek için el birliğiyle, güç birliğiyle yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

SGK’da çalışan personele eğitim verildi

Yayın: 26.04.2024 13:21
Paylaş:
A+ A-

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü personeline yönelik olarak Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasyon Eğitimi verildi.

Müdürlükten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “6331 Sayılı Yasa ile ortaya konulan, Çalışanlarımızın güvenliğini ve sağlığını ön planda tutmak, iş sağlığı ve güvenliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasyon Eğitimi A Sınıfı İSG Uzmanı F.Burcu Çelik tarafından il Müdürlüğümüz Konferans salonunda verildi.

Vatandaşlarımıza sunulan Hizmetin yürütümünü etkilememeksizin gruplar halinde yapılan Eğitim sonunda çalışanlarımız, güvenli bir iş ortamının sadece yasal bir zorunluluk olmadığını, aynı zamanda hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu bir kez daha hatırladılar” denildi.

Eğitime; SGK  İl Müdürü İsmail Yıldırım, Müdür Yardımcıları, Memur ve işçi personel ile Stajyer öğrenciler katıldı.