(Haber Merkezi) Siyasi partileri ziyaret eden Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri bugün de Kardemir A.Ş Genel Müdürü Necdet Utkanlar’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi
Genel Müdür Utkanlar’a sendika şube başkanı Yılmaz tarafından yapılan ziyarette, Genel Müdür Yardımcısı Uğur Altundağ ve İnsan Kaynakları Şefi Hülya Akdağ’da bulundu.
Genel Müdürünün makamında bir süre sohbet eden Yılmaz, Utkanlar ve yardımcılarına kendilerine yapılan ziyaretten dolayı teşekkür mahiyetinde iadeyi ziyaret yaptıklarını ifade etti.
Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz “Kardemir’in, yönetimi, çalışanları ve sendikası ile bir bütün olduğunu ifade etmekten gurur duyuyorum. Karabük’ün olmazsa olmazı olan Kardemir’de hep birlikte daha fazla üreterek, daha fazla kazanacağız. Sayın Genel Müdürümüz Necdet Utkanlar ile Yardımcımız Uğur Altundağ’a bizi nazik karşılamalarından dolayı teşekkür ederim.” Dedi.
Genel Müdür Necdet Utkanlar’da Sendika Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Yılmaz’dan Elif Köse’ye Ziyaret

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesi’nin 9. Olağan Genel Kurulu’nda büyük başarı ile Başkan seçilen Kenan YILMAZ ve ekibi, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi makamında ziyaret etti.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, tek liste ile gidilen kongrenin delege seçimlerinde sağladığı başarıdan ötürü geçtiğimiz günlerde Kenan YILMAZ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Kenan YILMAZ ve ekibi, bugün Başkan Köse’ye iade-i ziyarette bulundu.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek kendilerini bir kez daha tebrik etti.

