Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
23 Şubat, 2018 20:44 tarihinde yayınlandı
0

Özdemir, Türk Eğitim Sen genel başkanlığına adaylığını açıkladı

Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümünde öğretim görevlisi olan Prof. Dr. Ünal Özdemir, Türk Eğitim Sen genel başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Özdemir, yaptığı açıklamada, kurulduğu günden itibaren Türk eğitim sisteminin bir parçası olarak, Türkiye’ye, Türk Milleti’ne hizmeti şiar edinmiş olan Türk eğitim sen ailesinin bir üyesi olduğunu söyledi.

Karabük Şubesi üyelerinin teveccühü ile üst kurul delegesi olarak da hizmet edebilme fırsatı bulduğunu kaydeden Özdemir, “ Yapmış olduğumuz istişareler neticesinde, Türk Eğitim Sen ailesini temsil ve hizmet noktasında, daha iyi yerlere taşımak, bilgi ve birikimlerimiz ile zaten her an içerisinde olduğumuz davaya katkı sağlamak amacıyla genel başkanlığa adayım” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.