Pavo Group ile Parallel Wireless’ten işbirliği

Pavo Group ile Parallel Wireless’ten işbirliği

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.02.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Pavo Group ve Parallel Wireless, gelecek nesil mobil telekomünikasyon ekipmanları üretimi için stratejik bir işbirliğine imza atıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Pavo Group, mobil telekomünikasyon ekipmanlarının üretimi, pazarlanması ve bilgi ve becerilerinin tamamlanması için stratejik işbirliğine gidiyor.

Körfez İş birliği Konseyi-GCC, Kafkasya ülkeleri, Doğu Avrupa ve Kuzey Afrika dahil geniş bir coğrafyada faaliyetlerini sürdüren Pavo Group ve Paralel Wireless Türkiye, bu işbirliği aracılığıyla mobil telekomünikasyon ekipmanlarının üretimini ve dağıtımını hızlandıracak.

Paralel Wireless, GreenRAN teknolojisi ve RRU/BBU donanım, yazılımını sağlayacak ve bu ürünlerin bölgede tanıtım ve dağıtımından sorumlu olacak. Pavo Group ise, Türkiye' deki tesislerinde Paralel Wireless'in belirlediği özelliklere uyumlu donanım üniteleri üretecek ve belirtilen bölgedeki ağ ile ilgili pazarlama, yerinde kurulum, entegrasyon, bakım ve onarım faaliyetlerine destek sağlayacak.

– “Bu işbirliği mobil iletişim ekipmanlarında keskin enerji verimliliği ilerlemelerine yol açacak”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Paralel Wireless'ın CEO'su ve kurucusu Steve Papa, Pavo Group ile yaptıkları iş birliği sayesinde, Körfez İş birliği Konseyi-GCC, Kafkasya ülkeleri, Doğu Avrupa ve Kuzey Afrika' da telekomünikasyon sektörünü değiştirmek için iyi bir konumda olduklarını belirterek, “Bu işbirliği, sadece Türkiye'nin yerli üretim uzmanlığını güçlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda mobil iletişim ekipmanlarında keskin enerji verimliliği ilerlemelerine yol açacak.” ifadelerini kullandı.

İnovatif Open RAN donanım-agnostik teknolojilerden faydalanarak, endüstriyi daha sürdürülebilir ve çevre dostu bir geleceğe taşımayı taahhüt ettiklerini belirten Papa, bu teknolojik ilerlemenin bölgenin telekomünikasyon altyapısı üzerinde dönüştürücü bir etkisi olacağını ve bundan heyecan duyduklarını belirtti.

Pavo Group CEO'su Serkan Altınışık ise bu işbirliğinin, gelecek telekomünikasyon altyapısını şekillendirmede kritik bir adımı temsil ettiğini, yüksek teknoloji mobil iletişim ekipmanlarının üretimi ve pazarlamasında küresel bir oyuncu olmayı hedeflediklerini aktardı.

Open RAN teknolojileri ve 4G/5G ağ çözümlerinde yenilikçi ve çevre dostu çözümler sunarak endüstride öncü olmayı planladıklarını belirten Altınışık “Bu işbirliği, teknolojik inovasyon, yerel üretim ve uluslararası iş birliğinin güçlü bir örneği olacak. Ayrıca, Türkiye'nin mobil iletişim sektöründeki rolünü güçlendirecek, endüstride etkimizi genişletecek ve küresel arenadaki liderliğimizi pekiştirecek.” değerlendirmelerinde bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bafra’da polis Trafik Haftası’nda çeşitli etkinliklerle vatandaşları bilgilendirdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından Trafik Haftası kapsamında eğitim, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine devam ediliyor.

Ekipler, bu kapsamda 8 ilkokulda yaklaşık 875 öğrenciye Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında eğitim semineri verdi.

Ayrıca “Hayatla Yarışılmaz” kampanya temasına ait afiş ve pankartlar da yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu alanlardaki billboardlara asıldı.

Öğrenci servisi denetimlerine hafta boyunca ağırlık veren trafik ekipleri, bilgilendirme faaliyetleri yaparak broşür dağıttı.

Ticari yolcu taşımacılığı yapılan dolmuş, taksi ve benzeri araçlardaki sürücü ve yolculara yönelik bilgilendirme çalışması yapan ekipler, emniyet kemerinin önemini anlatan broşür verdi.

İlçe otogarından kalkan otobüslerde bulunan yolculara da emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme yapılıp, emniyet kemerinin takılması sağlanarak yolculuk boyunca takılı kalması yönünde uyarıda bulunuldu.

Trafik bilgilendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.