Düzce’nin Akçakoca ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü, araçlara çarpınca yakalandı.
Olay, Akçakoca ilçesi Çuhallı Çarşısı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, motosikleti ile ilerleyen bir kişi yolda zikzaklar çizerek ilerleyince polis ekipleri dur ihtarında bulundu. Polisin dur ihtarına uymayan şahıs kaçmaya çalışırken araçlara çarptı ve motosikletinden düştü. Yaya olarak yoluna devam eden şahsı durduran polisler işlem yapacaklarını söylediler. Polislerin işlem yapmasına karşı çıkan şahıs ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı. Daha sonra olay yerine gelen takviye ekipler yardımı ile gözaltına alınan şahıs, Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.


Polisin dur ihtarına uymadı, araçlara çarpınca yakalandı
Yenice’de sorunlar dinlendi, sokak lambaları yenilendi
Yenice Belediyesi, bayramlaşma programında vatandaşlardan gelen elektrik ve aydınlatma sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturdu.
Arızalı sokak lambaları yenilenirken, Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, “Milletin talebi, hizmetin pusulasıdır” dedi.
Bayramın ikinci gününde İlçe Kaymakamlığı ile birlikte düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Ziraat Odası Başkanı Cemal Karakaş tarafından iletilen sorunları not aldı. Görüşmede, merkez ve mahallelerdeki bazı elektrik hatları ile sokak aydınlatmalarında yaşanan eksiklikler gündeme geldi.
Talep üzerine harekete geçen Başkan Karakaş, konunun takipçisi olarak Enerjisa yetkilileriyle görüştü ve arızaların en kısa sürede giderilmesini talep etti. Enerjisa ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla birlikte yanmayan, yetersiz ışık veren, ekonomik ömrünü tamamlamış ve deforme olmuş sokak aydınlatma lambaları yenileriyle değiştirildi.
Başkan Karakaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Milletin talebi, hizmetin pusulasıdır. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak adına iletilen her talebin takipçisi olmaya, sorunlara çözüm üretmeye ve ilçemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Karakaş, kısa sürede gerekli çalışmaları tamamlayan Enerjisa yetkililerine teşekkür ederek, iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


