Projede son sırada kaldık

Halil Kızılyer
Yayın: 21.03.2023 16:03
A+ A-

Karabük, Bartın ve Zonguldak illerinin içinde bulunduğu Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı(BAKKA) Karabük’te 13 yılda 118 projeye toplam 168 milyon lira destek sağladı. Karabük, Bartın ve Zonguldak ‘a göre en az projesi onaylanan il arasında kalırken en çok projesi onaylanan ve destek sağlanan il Zonguldak oldu.

2009 yılında kurulan ve 2010 yılında hizmet vermeye başlayan Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı(BAKKA) Karabük, Bartın ve Zonguldak illerinde hazırlanan projelere maddi destek vermeye devam ediyor.

ŞİMDİYE KADAR 619 PROJEYE DESTEK SAĞLADI
Karabük, Bartın ve Zonguldak illerinin içinde bulunduğu Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı(BAKKA) hizmet vermeye başladığı 2010 yılından bugüne kadar üç ilde toplam 619 projeye onay verirken, bu projelerin toplam maliyeti yaklaşık 900 milyon lirayı buldu.

KARABÜK EN AZ DESTEĞİ ALAN İL OLDU
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 13 yıl içerisinde Karabük’ten 118 projeye 168 milyon TL destek sağlarken Bartın ve Zonguldak’ında içinde bulunduğu ajanstan en az desteği alan il arasında yer aldı.

EN FAZLA DESTEĞİ ZONGULDAK ALDI
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansından en fazla desteği Zonguldak ilinin aldığı gözlenirken, Zonguldak 417 projeye 2023 birim fiyatları ile 417.milyon 528 bin 834 lira destek sağlandı.

BARTIN DESTEK ALAN İKİNCİ OL OLDU
Yine Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Bartın ilinin 417 projesine 267mliyon 253 bin 566 TL destek verdi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesiyle fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.09.2024 20:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesi kapsamında, tüketicilerine sunduğu fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt'ın TechArena konsept mağazasının Sanal Gerçeklik platformu Spatial.io üzerinde oluşturulan, cep telefonu, tablet, bilgisayar ve VR gözlüklerden ziyaret edilebilen Dijital İkizi, bu kez MediaMarkt mağazalarında konumlandırılan VR alanları üzerinden 3D internet ortamında deneyimlenebilecek. Tüketiciler Metaverse evrenindeki mağazada sanal tura çıkabilecek ve beğendikleri ürünleri satın alabilecek.

MediaMarkt'ın tüketicilere fiziki dünya alışveriş deneyiminin etkileşimli ve ileri teknoloji odaklı bir versiyonunu sanal gerçeklik ortamında sunmak amacıyla başlattığı Dijital İkiz projesi, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere alternatif, etkileşimli ve eğlence dolu bir gezinti ve alışveriş deneyimi sunuyor.

MediaMarkt'ın İstanbul, İzmir ve Ankara'da bulunan mağazalarını ziyaret eden tüketiciler, bu mağazalarda konumlandırılan özel deneyim alanlarındaki VR gözlüklerini kullanarak Tech Arena mağazasının olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini bulundukları yerden keşfedebilecek.

Tüketicilerin son teknoloji ürünleri Metaverse evreninin büyüleyici ortamında farklı bir bakış açısından inceleyerek deneyimleyebilecekleri VR deneyim alanları eylül itibarıyla tüketicilerin deneyimine sunulacak ve 2025'in ocak ayına kadar MediaMarkt'ın İstanbul Marmara Park Tech Arena, İzmir Optimum ve Ankara Kentpark mağazalarında ziyaret edilebilecek.