Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
09 Kasım, 2024 16:22 tarihinde yayınlandı
0

PTT’den yeni müşterilere özel “Pttcell” kampanyası

– Cazip 1 GB tarifesi aylık 180 lira yerine 124 lira, 5 GB tarifesi 225 lira yerine 156 lira, 10 GB tarifesi 295 lira yerine 212 lira, 20 GB tarifesi 395 lira yerine 286 lira ve 30 GB tarifesi 480 lira yerine 354 lira olarak uygulanacak

ANKARA (AA) – Yeni hat alacak veya hattını Pttcell'e taşıyacak müşteriler için özel kampanya başlatan PTT AŞ, faturalı hatlar için geçerli Cazip 1 GB, 5 GB, 10 GB, 20 GB ve 30 GB tarifelerinde indirim uyguluyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren şirketten yapılan açıklamaya göre, haberleşmenin gelişmesi adına telgraf ile başlayan iletişim hizmetlerini çağın gereksinimlerine göre yenileyen firma, geniş GSM ağıyla vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Şirket, bu kapsamda, indirimli tarifeler ve avantajlı kampanyalarla yeni hat alacak veya hattını Pttcell'e taşıyacak müşterilerin de iletişim ihtiyaçlarını karşılıyor.

Vatandaşların günlük iletişim gereksinimlerine yönelik ekonomik çözümler sunmayı ve müşteri memnuniyetini artırmayı amaçlayan şirket, PTT iş yerlerinden Pttcell yeni hat tesisi, numara taşıma ve yedek sim kart işlemleri gerçekleştiriyor. Yeni hat alacak veya hattını Pttcell'e taşıyacak müşteriler için özel kampanya başlatan PTT AŞ, bu kapsamda faturalı hatlar için geçerli Cazip 1 GB, 5 GB, 10 GB, 20 GB ve 30 GB tarifelerinde indirim uyguluyor.

Şirket, Cazip 1 GB tarifesini aylık 180 lira yerine 124 liraya, 5 GB tarifesini 225 lira yerine 156 liraya, 10 GB tarifesini 295 lira yerine 212 liraya, 20 GB tarifesini 395 lira yerine 286 liraya ve 30 GB tarifesini ise 480 lira yerine 354 liraya müşterilerine sunuyor.

Pttcell müşterileriyle sınırsız konuşma fırsatı sunan kampanyayla faturalı hat kullanıcılarına özel sınırsız WhatsApp mesajlaşma kullanım hakkı, 1 GB,5 GB, 10 GB ve 20 GB tarifelerinde ilk 3 ay internet paketlerini ikiye katlama imkanı tanınıyor.

Faturalı hat sahiplerinin yararlanabileceği bu kampanya için müşterilerin 30 Kasım'a kadar PTT iş yerlerinden işlemlerini gerçekleştirmeleri ve onay işlemlerinin de 30 Kasım'a kadar tamamlanması gerekiyor.

Konuya ilişkin detaylı bilgilere “www.ptt.gov.tr” ve “www.pttcell.com.tr” adreslerinden ulaşılabiliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 16:01 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da kursiyerlerin yaptığı ürünler beğeniye sunuldu

Kastamonu’da öğrenim gören kursiyer tarafından yapılan ahşap ürünler ve eserlerin beğeniye sunulduğu sergi yoğun ilgi gördü.

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ahşap sanatının geçmişten günümüze uzanan birikiminin tanıtılması, geleneksel sanatların yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla sergi düzenlendi. “Hayat Boyu Öğrenme” haftası etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen sergide Halk Eğitimi Merkezi bünyesindeki il genelindeki kurslarda eğitim gören kursiyerlerin yıl boyunca yaptığı ürünler sergilendi. Serginin açılış kurdelesini Vali Meftun Dallı ve Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ile protokol üyeleri kesti. Açılışın ardından Vali Dallı ve beraberindeki heyet kursiyerler tarafından yapılan ürünleri inceledi. Vali Dallı, stantları tek tek ziyaret ederek kursiyerler ve usta öğreticilerinden ahşap ürünleri hakkında bilgiler aldı. Vali Dallı, stant ziyaretinde Kastamonu’nun coğrafi işaretli ürünleri olan Tosya kıstısı ile taş baskı yaptı. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi tarafından getirilen dokuma tezgahı da vatandaşların yoğun ilgisini gördü.

Sergide konuşan Vali Meftun Dallı, “Kastamonu’muzun ülkemizin birçok yerinde olduğu gibi sanatları ve zanaatları var. Hepimiz ’beşikten mezara kadar ilim öğreniniz’ ve ’iki günü eşit olan zarardadır’ bir inancın, bir medeniyetin mensuplarıyız. Hayat Boyu Öğrenme Haftası ve bu hafta çerçevesinde yıl boyunca yapılan etkinliklerle bu güzel sanatlarımızı, zanaatlarımızı hem yeni nesillere aktarmış oluyoruz, hem de bunları geleneksel, kültürel, folklorik olmaktan çıkartıp, bunları yeni teknolojilerle birleştirerek, bugünün ihtiyaçlarına hitap eder hale getiriyoruz. Gençlerimize bu kültürü aktarmanın en güzel yollarından birincisi bu çalışmalardır” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş da, “Bizim kültürümüzde her yapılan işleme, her çalınan müzik, her ağaca verilen şekil o insanımızın sevdasını, geleceğini, hayata bakışını da ifade etmektedir. Burada sergilenen ürünler, insanlarımızın nasıl DNA’sı var ise, toplumumuzun da, kültürümüzün bir DNA olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu DNA kuşaktan kuşağa aktarılmak zorundadır. Bizlerde burada sergilediğimiz ürünlerle zengin olan kültürümüzü de geleceğe aktaracağız. Bugünün çocuğu yarının geleceği olan gençlerimize de bu kültürü de emanet edeceğiz. Medeniyetimize baktığımız zaman binlerce dosyadan, binlerce klasörden oluşan büyük bir kütüphaneye benzetebiliriz. Bu kütüphanelerin içindeki dosyaların bir kısmını da burada görmüş olacağız. Aynı zamanda milli olan ve milli ürünlerle ortaya çıkanlarda, milletler arasında kendini daha rahat ifade edebilir. Buradaki yerli ve milli ürünlerle de milletler arasındaki kültürümüzü en iyi şekilde ifade edebileceğimizin farkındayım. Buradaki her bir ürün bir emek, bir sabır ve bir alın terinin ürünü olarak karşımıza çıkıyor” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin