Recep Yılmaz İYİ Parti İl Başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Recep Yılmaz İl Başkan adayı sıfatıyla 8 Ocak Pazar günü saat 11.00’da Belediye Nikah ve Konferans Salonunda yapılacak olan kongrelerine başta delegeler olmak üzere sivil toplum örgütlerini davet etti.
İYİ Parti İl Başkan adayı tanıtım toplantısı İl Başkanlığı binasında yapıldı. İl Başkanı aday tanıtım törenine İl Başkanı Ali Çetin Aygün, Merkez İlçe Başkanı Ferhat Ateş, ilçe başkanları ve delegeler katıldı. Pazar günü yapılacak olan il başkanlığı kongresinde başkanlık için aday olmayıp il başkan adayı Recep Yılmaz’ı destekleyen Ali Çetin Aygün aday tanıtım töreninde kısa bir selamla konuşması yaptı. Başkan Ali Çetin Aygün’ün konuşmasının ardından Pazar günü yapılacak olan kongreye delege ve sivil toplum örgütlerini davet eden İYİ Parti İl Başkan adayı Recep Yılmaz ise yaptığı konuşmada “Memleketimizin geleceğini göremeyen, vatandaşlarımızın birbirlerine, kurumlara, eğitime, adalete velhasıl her şeyine güvenin kalmadığı, krizin kaosa dönüştürülmek istendiği günleri geçiriyor ve yaşıyoruz.
Bunları eleştirmek, kınamak, suçlamak bizleri bu kaostan kurtarmak, çıkarmak onun için sorumluluk almak gerekiyor. Elimizi taşın altına değil, gövdemizi taşın altına koyma vaktidir. İşte bu nedenle 8 Ocak 2023 Pazar günü saat 11.00'de başlayacak kent meydanı Nikah salonundaki kongremize bütün delegelerimizi, sivil toplum örgütlerimizi, STK'larımızı davet ediyorum. Bizlere güç verecektir. Karabük'ün ve bütün ilçelerinin problemlerini iyi analiz yaptığımız için bu göreve talip oldum. Milletimizin yönünü ve yüzünü İYİ Partimizin güneşine döndüğü bu ortamda ampulün yanmayacağına inanan vatandaşlarımızı, sayın Genel Başkanımız ve İYİ
Partimizin iktidarına ve göreve davet ediyorum. Milletimizin ve Karabük’ümüzün bu çağrılarına varım ve ekibimle bu göreve talibim” dedi.
Hafta sonu yapılacak İYİ Parti 3. Olağan İl kongresinde Kardemir Karabükspor Başkanı Mehmet Yüksel’in de il başkan adaylığı için başvuruda bulunduğu öğrenildi.
Galatasaraylı taraftarlar sarı-lacivert renkli tabutla yürüdü
Bartın’da bir küme Galatasaray taraftarları Kayseri maçı öncesinde Fenerbahçe’nin forma renklerinde tabut hazırlayarak tekbirlerle yürüdü.
Trendyol Üstün Lig’de Kayserispor ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın bir puan alması halinde şampiyonluğu garantileyecek olması nedeniyle Bartın’da bir küme taraftarlar sarı ve lacivert renklerde tabut yaptılar. Tabutun yanlarına Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Asbaşkan Acun Ilıcalı ve Teknik Yönetici Jose Mourinho’nun fotoğraflarını de astı. Galibiyetten emin olduğunu belirten taraftarlar, "Bu akşam cenazemiz var. Üçünü birebir tabuta koyduk. Onların hayalleri bizim gerçeklerimiz. Beşinci yıldızı alacağız" diye konuştu.
Taraftarlar, maç öncesinde omuzlarına aldıkları tabutla, tekbirler getirerek, kentte yürüdü.