Rektör Kırışık Görüş ve Önerileri Dinledi

Okan Şimşek
Yayın: 13.09.2024 10:52
A+ A-

Ulusal ve uluslararası birçok dış paydaşla görüşme yaparak, önemli işbirliklerine imza atan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, üniversitenin kalite standartlarını artırmak amacıyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde düzenlenen iç paydaş toplantısına katıldı. Akademik ve idari personel temsilcileriyle biraraya gelen Rektör Prof. Dr. Kırışık, toplantıda iç paydaşlarının görüş ve önerilerini dinledi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık Başkanlığı’nda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde kalite çalışmaları kapsamında iç paydaş toplantısı yapıldı. Toplantıya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersin Müezzinoğlu, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yasin Taşpınar, Dr. Öğr. Üyesi Abdül Samet Çelikçi, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Gürbüz, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Karakaya, Sosyal Hizmetler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülay Günay, İktisat Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Uğurlu, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı yer. Dr. Öğr. Üyesi Özge Yavuz ve Fakülte Sekreteri Fahrettin Yılmaz katılım sağladı. Toplantıda fakültenin mevcut durumu, eğitim-öğretim faaliyetleri, öğrenci memnuniyeti, akademik performans göstergeleri ve akreditasyon süreçleri gibi konular ele alındı. Bölüm Başkanları, kendi bölümlerinin gelişim alanlarını ve karşılaştıkları zorlukları paylaşırken, kalite standartlarının daha da iyileştirilmesi yönünde önerilerde bulundu.

İç paydaşlar tarafından gündeme getirilen görüş ve önerilerini dinleyen Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Karabük Üniversitesi olarak, eğitimde kaliteyi yükseltmeye yönelik bu tür iç paydaş toplantıları, üniversitemizin stratejik hedeflerine ulaşma noktasında kritik bir rol oynamaktadır. Bu toplantılar, mevcut durumu değerlendirmemizi sağlarken, geleceğe yönelik somut adımlar atmamıza da imkan tanımaktadır. Eğitimde kaliteyi ön planda tutarak öğrencilerimize çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri en iyi şekilde kazandırmayı hedefliyoruz. Üniversitemizin ‘Bilim merkezli, öğrenci dostu’ vizyonu çerçevesinde, akademik başarıda çıtayı daha da yukarı taşımak için hep birlikte çalışıyoruz. Bu vizyon, öğrencilerimizin ve akademik kadromuzun potansiyelini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlamaktadır” şeklinde konuştu.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersin Müezzinoğlu, kalite odaklı yaklaşımların tüm akademik ve idari kadrolar tarafından benimsenmesinin, fakültenin ulusal ve uluslararası düzeydeki konumunu güçlendireceğini ifade etti.

Toplantıda eğitim alanındaki uygulamaların gözden geçirilmesi ve iyileştirme önerileri üzerine bir değerlendirme yapıldı.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de şarampole devrilen minibüsteki 15 mevsimlik tarım işçisi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.09.2024 00:37
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 15 kişi yaralandı.

Sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen mevsimlik tarım işçilerini taşıyan 63 AEU 932 plakalı minibüs, Cumayeri ilçesi Harmankaya mevkiinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık, jandarma, itfaiye ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi.

Kazada ilk belirlemelere göre yaralanan 15 kişi, sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen Cumayeri Kaymakamı Taha Furkan Sönmezel ve Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu inceleme yaparak ilgililerden bilgi aldı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331